|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ja, soleil, tocno to
![]() jst ful hocm neki zjutrej delat, pa sm se navelicala teh zlajnanih razgibalnih vaj, joga mi pa recimo tud ne lezi. bom probala s tem. zvecer pa itak jogging ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jest sm to posnel in sprobal, kot dodatek k mojemu treningu. Prdvsem za hrbtne spodnje oz stranske trebušne mišice in moram reč da se kar pozna. Zdej ne morem reč da je to zasluga samo Pilatesa, ker se še drugač ukvarjam dost z športom. Pač tko kot je nekdo rekel, mišice ti okrepi, da pa bi recimo ratale izrazite moraš pa še laufat al pa vsaj ustrezno jest.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vem, sej zato pa pravim, da moraš naprej sporobat. Ker opisi lahko prihajajo od osebe, k jim tak tip vadbe ustreza. Tebi mogoče nebo. Sam si najboljši kritik ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
joj no, pa ce sm ful navdusena zdele, pa bo zihr fulkul:D:D
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Jaz sem tudi bila navdušena, ko sem brala o pilatesu. Ko sem ga pa poiskusila, se mi je pa zdelo, kot da nič ne delam. Sploh ne čutiš napora pri vajah in to me je motilo. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Sam govorijo da so vaje v pravem zaporedju in da te pravilno obremenijo in najbrž zato pol ne čutiš bolečin?
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
to vzames rezevro...to je za ljudi, k majo ze itak ful prenatrpane urnike, ampak 3x20min bi pa mogoce zmogl :D
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahko da je pa samo "reklamno geslo"
|
|
|
Značke |
pilates |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:07.