|
Gastronomija hrana in pijača, kuharski recepti, nasveti... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me, če veste oz kje kupujete orientalske al pa azijske sestavine (koruzne vršičke, liste limete, kosovo mleko / kremo, wasabi omaka,...).
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem, zanima tud mene.
V Sloveniji jih se nism nasla, na zadnje sem to kupla v Berlinu. |
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno to kupila v v kakšni specilizirani trgovini al pa ta velkih mega marketih.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nekaj malega se najde v večjih Sparih, ampah verjetno te ne bo zadovoljilo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Vceraj sem v Leclercu na eni izmed polic (nekje blizu blagajn) nasel precej sestavin za japonsko kuhinjo. Predvsem ene 2 vrsti alg, pa razno razne moke iz riza in podobno. Glede na to, da imajo tuno po 3000SIT kila (bila je tudi ze precej drazja), planiram ucenje priprave sushija.
|
|
|
|
||
|
![]()
tle je neki ampak nažalost ni nevem kašna izbira
http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja...rsta_index.asp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() drgač pa trgovina kalček je uredu samo imajo stran v prenovi trenutno |
||
|
|
||
|
![]()
A kdo ve, kje (v Ljubljani) se lahko dobi/kupi večjo količino (toliko, da se ga ne da pripraviti v domači skrinji) ledu za hlajenje pijače?
|
|
|
|
||
|
![]()
Mislil sem sicer v kockah. Al pa v kladah.
|
|
|
Značke |
dobiti, dogodki, kupiti, moka, preventiva, riža, rjava moka riž rižova, rjavega, tek, veganstvo, vprašanja, zdravje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti ... | BuzzFuzz | Avtomobilizem | 27 | 08.12.2014 11:59 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:46.