|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Trenutno sem zelo zadovoljen z Optiko 20/20, ampak bi lahko bila ura da ponudite kaj novega.
60/60 je za moje potrebe predraga, paketi me ne zanimajo (TV in telefona ne potrebujem), ampak bi bilo lepo če bi tudi za uporabnike izključno Interneta kaj novega ponudili po vseh teh letih. Torej, je kaj novega na obzorju? Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Telekom je v prodaji tako, da bo v naslednjih 5 letih še bolj postalo vse nenapredno in katastrofalno !!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Res je težko poklikat nekaj novih nastavitev po strežnikih in že imaš nove hitrosti.
Drugače pa mi 20/20 več kot zadostuje. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za trenutne čase bi se na optiki pričakovalo vsaj 100/100 osnovne hitrosti za vsakega uporabnika optike.
Pa še to je bolj slabo. Seveda pa je problem v Telekomu,da se preveč ozirajo na konkurenco,ki ima tudi sramotne linije. Ne se ozirati po drugimi ponudniki naredite boljše hitrejše linije pa bo problem rešen Saj so pa to samo osnove. |
|
|
|
||
|
![]()
Jest se pa spraševal, če bodo kakšne novosti za uporabnike družinskega kompleta. Pa tudi nič. Očitno nas je premalo, je pa res, da če bi ponudili malo več, tu predvsem leti na zakupljene količine pogovorov, bi tudi paketi postali bolj interesantni. Očitno so tako zadovoljni...
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahko pogledaš če ti Amis ponudi tole ?
100 Mbps/10 Mbps za 29€ 100 Mbps/20 Mbps za 36€ http://www.amis.net/web3/zasebni-upo...=40&k=internet Na to lahko naročiš še akcijo, če se vežeš. *Senzacija in pol! Izberite tablico za 1 evro ali pa kar 50 odstotni popust na naročnino - kar dvanajst mesecev. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja samo to velja samo na omrežju amis .Pa še to je predrago .
|
|
|
|
||
|
![]()
Mah, Siol ima odlične povezave v tujino in ne verjamem da imajo ostali boljše. Tako da ne, drugi operaterji me ne zanimajo.
|
|
|
![]() |
Značke |
hitrost, kaj, novega, optike |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Hitrost interneta-lokacija? | muc | Tehnična pomoč | 16 | 18.11.2010 20:43 |
Kazenske točke | maestro II. | Avtomobilizem | 23 | 05.09.2009 15:56 |
spremenljiva upload hitrost pošiljanja e-mailov | ijas | Tehnična pomoč | 14 | 26.08.2008 23:33 |
Ista hitrost kot prej, siol tv ne dela.. | Mitoo | Tehnična pomoč | 3 | 27.05.2008 15:00 |
[Matematična naloga] Polž in elastika | Neuromancer | Znanost in okolje | 52 | 13.10.2006 13:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:37.