|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne jaz te ne poznam, ker ne vidim skoz ekran.
Ne zdi se mi fer da se tako nekam izmikaš vprašanjem, ker prvi post si na dolgo napisal. Zdaj pa bežiš, pred kom? Samim sabo? In te teme kje najti...so "resne teme", marsikomu otežijo, nekaterim pa olajšajo življenje. Ampak vabilo nekega dne na kavo, hmm? Če te nihče ne pozna, oz te skoz ekran ne vidi(razen kake jasnovidke???), enostavno če želiš seveda! odgovoriš to pa to me moti, me je motilo pri bivših. Če bo kaka deklica čitala to rubriko ji bo lažje, tako bo vedela kaj nočeš oz. kaj hočeš od zveze. Ampak da ne zavajaš deklice...te vprašam ali sploh iščeš žensko ali si se vključil v debato tako in žensko ob sebi že imaš? Ne zdi se mi fer da bi recimo zavajal kakšno, dajal lažno upanje- to je zelo gnusno kar obstaja. To je my opinion. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() No, v bistvu je mene najbolj motilo, hm, .... ženska neodločnost, recimo, da ni vedela ali bi bila spet z bivšim, ali bi bila malce še sama ali bi kakega novega spoznala, neduhovitost, neodštekanost, slab sex, nobenih idej, nobenih drobnih pozornosti in malih presenečenj, ne govorim o eni osebi ampak na splošno preteklost. Kar je bilo je bilo, prepričan sem, da obstajajo tudi the best punce ampak, če jih ne srečaš jih pač ne moreš poznat. Razgledane punce točno vedo, da je internet uredu zadeva, sicer ga ne bi cca. 70% Amerikancev uporabljajo za iskanje partnerja. |
||
|
|
||
|
![]()
Evo praviš nikoli ne pričakuj da bo kaj prinesla virtual. komunikacija. Po drugi strani da občuduješ tak način spoznavanja(vpliv ZDA).
A če ena skozi pisanje pravi da je taka pa taka....in ko jo v živo spoznaš, saj šele v živo skozi dejanja ugotoviš a je vse to res. Zakaj se ti pa zdijo osebe(ženske) neresne, kako to kljub lepim besedah skozi pisanje ugotoviš? Hvala za tvoj trud in odpisovanje! ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Evo praviš nikoli ne pričakuj da bo kaj prinesla virtual. komunikacija. Po drugi strani da občuduješ tak način spoznavanja(vpliv ZDA) ---- Zgleda, da me nisi razumel. Tak način ne občudujem ampak ga podpiram oz. potrjujem. Gre za to, da če maksimalno pričakuješ in ti potem pride kup razočarane, depresivne nesreče zaradi bivših tipov, po vsej verjetnosti tudi ne zgleda tako, kot je fotka iz photoshopa, lepo predelana, s kontrasti ali celo slika neke druge osebe. Če ne pričakuješ, potem tudi ne moreš bit razočaran. Sam osebno te stvari jemljem bolj kot druženje kot pa blind date. Ne pa pozabit, to so moje izkušnje in moja gledanja na to, pri nekom drugem pa je lahko popolnoma drugačna slika kar se tega tiče. |
||
|
|
||
|
![]()
Ne vem če razumem prav..vročina pa to...
Zakaj bi si pa z nekom pisal 2 leti, brez da bi videl v živo?? Mislim zakaj ne gre na pijačo? Zakaj potem sploh piše 2 leti? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
1. Zrela odrasla oseba ve, da se po neuspelem poskusu pač ne vrže puške v koruzo. Če ji je nekdo zlomil srce, s tabo pa ji je blo prijetno, kaj ma zdej onega tipa za mešat. Vesela naj bo, da je šel in da se odgrinja oblak ![]() Primer: Če imam z avtomobilom prometno nesrečo, je sicer logično, da bom še nekaj časa imela rešpekt sesti za volan, ampak celo življenje ali nekaj let pa ne mislim javkat zaradi tega. 2. To je bil samo izgovor, ker je njej zelo ustrezal položaj, v katerem se je nahajala. |
||
|
|
||
|
![]()
Kabala o tem kaj je logično in kaj ni, sem že zdavnaj nehal razmišljat, ker neke logike pri ženskah enostavno ni oz. se dogaja kakor veter zapiha, najbrž ni vedno tako ampak na to varijanto se včasih tudi že zdavnaj poročene sodelavke pošalijo in da večkrat niti same ne vedo kaj bi in kaj ne, kaj je prav in kaj ni, morda je pa zato tako zanimivo bit v vezi
![]() ![]() |
|
|
Značke |
ga or jo, najti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kje bi dobit, kupiti, najti, kaj, kako bi .... | oblakst | Lepota in stil | 207 | 08.09.2017 12:21 |
kako najti... | sunnygirl | Svet in ljudje | 11 | 22.05.2008 21:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:36.