|
||
|
![]()
Se da to kje pri nas kupiti (rabim do jutri)?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Danke đeri! Daj mi se povej, ce je v Ljubljani kaksna trgovina z navticno opremo, ki jo poznas (KAMM ima nekaj, samo ne verjamem, da prodajajo posodo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Navticno opremo ima Seaway in ena firma, ki je nekje zraven Merkurja na Vicu, nekje tam kjer ponavadi poberemo majmuna. Mislim da je Yucca. Praviloma v Seawayu kupis jadrnico, v Yucci pa gliser
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ker ne vem v katero temo bi pokno bom tukaj napisal oz vprašal.
Kako ugotoviš kaj si v podznamenju? Je to kakšen zakompliciran matematični postopek? |
|
|
|
||
|
![]()
Baje da ne
![]() Jerry? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
LP
Se opravičujem, če nisem zadel ravno pravšnje teme... Moje vprašanje bo kratko... Kje lahko dobim oz. kontaktiram inšpektroja za delo, sanitarije, ipd stvari? Pač imam primer, osebni kjer se dogajajo nelegalne stvari...in bi ga rad pozval, da obišče določen lokal, trgovino, objekt.. Hvala lepa za vse odgovore. |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem s katerega konca Slovenije se oglašaš, ampak na spodaj navedeni številki ti bodo povedali kako in kaj naprej.
Inšpektorat RS za delo, Enota Ljubljana, Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana-Šiška, tel.št. 01/ 306-24-90. Link je pa od Zdravstvenega inšpektorata RS.http://www.zi.gov.si/si/predstavitev...ota_ljubljana/ |
|
|
Značke |
3suisses, balkona, info, informacije, kaj, kartica, katera, kratka, okrasne, pomeni, tablice, vhs, vprašanja, zasteklitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
kratka vprašanja, nasveti, predavanja ... | kalin | Gospodarstvo | 176 | 29.10.2009 20:39 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 13:43 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:44.