|
|||
|
![]() Citat:
Pa blizu meje je - če imaš majhne otroke zna biti fino zaradikakih zdravnikov,... |
||
|
|
||
|
![]()
Besedo "fino" lahko poljubno zamenjate tudi z krasno, prijetno, luštno...
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() jaaaaaaa.. in Kranjski kamp je fajn.. Ma pula je tko cela fajn joj..ste me spet spomnl. Komi čakam da grem spet tja. :smile: :smile: :smile: |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
mhm ![]() v stupicah je še dobra picerija ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Koversada
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
...torej zanimajo me izkušnje kamperjev (z avtodomi). Kateri kamp na Krku, ali drugje v Dalmaciji bi priporočili, izključno na podlagi lastnih izkušenj.
Tnx... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V kampu blizu Umaga imamo postavljeno prikolico, pa me zanima, če kdo ve kje v bližini so dobri lokali, restavracije, kje se zvečer pleše in na splošno dogaja... Vedno sem na morju seveda z avtom tako da prevoz ni problem. Moja družba je stara okoli 20-25 let, tako da kakšne razstave in podobno odpade, zanima me predvsen zabava, tko da če kdo kej pozna nej prosim napiše.
Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
heh...ne me za besedo držat, ker ne vem kako bo letos in kašni placi so ti sploh všeč..drugače pa se ti dogaja na nekaj placih...imaš diskoteko Planet (pred Stela maris campom) kjer vrtijo v glavnem bolj narodnjake, potem je na istem mestu samo čez cesto Amerikanc, kao bolj rock, meni zglea bolj kot plac za kosmate in potetovirane bikerje, eheh, pol maš nek lokal Daylight al kak se mu reče, ki je v bližini obale tam kjer je bila bivša diskoteka Za-Za...pol maš pa nekje pred Sv Ivanom nek bič bar (bamboo) ki je bil lani bolj ali manj prazen, če pa greš še dalje kakih 10km iz umaga proti Poreču pa boš prišla do Macumba bič bar, ki je nekak kao najbolj trendi...
Drugače pa se najbolj dogaja v tednih, ko imaš Umag open...takrat Umag ponori (sploh za mlade)...ob tisti teniškem igrišču (v bližini stela marisa), posatvijo kao neko diskoteko ali klub na odprtem, porihtajo oder, šanke ozvočenje in ga žurajo do jutra, v glavnem trendi čiguma štanca in rnb...takrat ma umag tudi največ gostov in največ mladine pride tja žurat..tak da, če se ti gre žurat, izberi cajt okoli Umag opena ![]() Mi smo bolj stari pa se nam ravno ne da, gremo pa vsakič malo nos potunkat okoli, da vidimo kaj se dogaja...drugače pa rajši roštilj...in si s kolegicami vljudno vabljena na eno roštiljado, eheh! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ne se bat v Umagu te ne bo nihče moril z visoko kulturo. Lahko te pa ubije kakšen Ifrahim, ki žonglira s sladolednimi kepicami. Ok, šalu na stranu, baje da se hodi žurat v Novi grad in naprej proti Poreču. Vprašaj prvega Slovenca ali pa kakšnega upicanjenega Umažana in ti bo zelooo rad pomagal (življenske izkušnje). |
||
|
|
||
|
![]()
v novigradu je bl mrtvilo, tko da se kar drzi umaga...
![]() |
|
|
Značke |
hrvaškem, kampi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:16.