|
|||
|
![]() Citat:
v srbiji so dejansko vedl kaj so uniceval. so se sami rekl, da so strelal na energetske cilje, medijske hise, oddajnike... najbl sm si pa zapomnu tisto, ko je raketa zadela traktor s prikolco na kateri je blo polno albancev... pol so bli pa koscki trupel razprseni okrog... |
||
|
|
||
|
![]()
Aja, sej res.
![]() V Libanonu pa uradno "niso vedeli" oz. so se "zmotili". ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Srbija je za razliko od iraka in Afganistana V Evropi, pa si niso upali ravno preveč ga srat.
Me resnično zanima število žrtev v Iraku med ameriškim bombradiranjem. Na žalost teh podatkov verjetno zaradi "pravilnega" poročanja nikoli ne bomo izvedeli. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
A res. In za to testiranje so rabil napast neko državo??????? PA dej pejt liziko lizat naprej pa pust politiko zrelejšim osebam. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Sicer pa osnovno vprašanje:
ZDA vs IRAN Ali lahko IRAN premaga ZDA? Po moje nemogoče, ker Iran nima blizu ZDA nikakršnih oporišč, da bi lahko napadal ZDA. Ali lahko ZDA premagajo Iran (ali se lahko IRAN ubrani)? Lahko, lahko pa tudi ne. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Ceprav, po Bushevih izjavah, clovek nikoli ne ve... ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Ce bi bila jaz na mestu Iracanov, bi se tudi zavzemala za jedrsko oborozevanje - ze zato, ker bi ostali vedeli, kaj imas "doma spravljeno". Ce pa vejo, da se nimas s cim branit...? |
||
|
|
||
|
![]()
Pa to trdim. Iran razvija a-bombo (če jo) v miroljubne namene. Definitvino.
|
|
|
|
||
|
![]()
No ja... Za to vseeno ne bi dala roke v ogenj.
![]() |
|
|
Značke |
iran, zda |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:46.