|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me ali obsta še kakšen podoben program za upravljanje telefona prek računalnika. Imam everywan remote support personal edition ver.3.1.0. vendar mi ne prepozna samsung omnia 2,na spletni strani http://www.sparus.com pa me preusmiri na spletno stran http://www.zenprise.com Tam pa ni nikjer omenjen dotični program.
|
|
|
|
||
|
![]()
nikakor mi ne rata aktivirati siol mail na samsung galaxy 2.
vpišem svoj e-mail naslov potem geslo, potem je opcija (nastavi kot račun za prioritetno storitev POP ) to sprejmem? in ne uspe. 2 opcija ročna nastavitev vrste računa verjetno pop 3 ? vpišem ime geslo itd... vrata? mi piše 110 kaj vpišem pod strežnik SMPT -piše mi smpt. siol. net ? vrata - piše 587 in ko to potrdim piše neuspelo ![]() a kdo ve prave nastavitve HVALA |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lps |
||
|
|
||
|
![]()
Poskusi nastavit takole. Meni deluje.
Prihajajoča pošta Ime poštnega strežnika: pop.siol.net Vrata/Port: 110 SSL: NE Odhajajoča pošta (SiOL internet) Ime poštnega strežnika: mail.siol.net Vrata/Port: 25 Uporabi preverjanje prisotnosti: NE SSL: NE |
|
|
|
||
|
![]()
Hi guys!
![]() Kupujem tablični računalnik, izberam pa med applom in samsungom (GALAXY Tab 10.1) ... O jabuki sem dobil že precej dobrih mnenj ker je precej pogosta tablica. Ima kdo kakšne izkušnje z Samsungom? Odzivnost, delovanje, baterija, zanesljivost, stabilnost... ne zanimajo me karakteristike, ki jih objavi proizvajalec... želim podatke iz prve roke... če uporablja kdo... hvala! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,pri mobitelu sem nabavil telefon Samsung Galaxy S4 mini,problem je ker se baterija sprazni v enem dnevu brez,da bi se mobitel karkoli uporabljal.
Izklopljene so vse funkcije kot so wireless,gps,prenos podatkov,skratka,pri galaxy s advance mi baterija traja 7 dni. telefon sem tudi ponastavil na tovarniške nastavitve vendar ni nič bolje. A lahko telefon reklamiram? Druga stvar pa je,da če imam na samodejno iskanja signala je signal zelo slab 500 metrov od bazne postaje ena do dve črtici,či nastavim samo na gsm potem je signal poln. To je na mobitelu enake nastavitve na omrežju tušmobil signal vedno poln. |
|
|
Značke |
aparatih, reklam, samsung, samsung810, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:39.