|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim za pomoč. in sicer danes sem kupila prenosnik emachines e525 in mi noče naložiti windowsov. imam original 98, pa mi noče zaznati dvd pogona. na začetku mi pokaze za sekundo tisto okence v katerem začnem brisati in nalagati in potem me vrze ven.
a je to do računalnika??? lepo prosim za pomoč hvala a |
|
|
|
||
|
![]()
Kolikor sem na hitro "pocekiral" e525 nima na razpolago gonilnikov za starejsi OS pod XP (bolj ali manj to velja za vse "na novo" kupljene racunalnike). -razen ce bi win98 sami kaksne driverje namestili, kar pa tezko vrjamem. Tako, da se sploh ne trudi namestit 98 in izbiraj med XP ali Visto (oz. Win7).
|
|
|
|
||
|
![]()
sej sem probala tudi visto pa windows xp pa nič ne pomaga. mi piše NO DRIVES FOUND.
????? |
|
|
|
||
|
![]()
potem mi pa tole na koncu vrze ven.
current options: /MLX Program is loaded into conventional and XMS memory using DPMS /BL=16 Lookahead buffer is in conventional memory, size is in KB /LEND=ON Lend memory to other applications - 6646 KB available /DELAY=OFF Write delay is disabled, caching is write-trough tako da nimam pojma al je računalnik neki pokvarjen al kaj.. |
|
|
|
||
|
![]()
pa mas sploh nastavleno na "first boot" dvd enoto?
|
|
|
|
||
|
![]()
http://support.emachines.com/em/driver/nb/e525.html
potrebni driverji in TUDI POTREBNI PRIROČNIKI vsekakor pa potrebuješ vsaj XP cd z integriranim vsaj SP2 priporočam windows7 pa vistine driverje ah ja,v priročniku tudi piše,kako se pride v bios in nastavi vrstni red zagonskih enot... |
|
|
Značke |
nalaganje, pomoč, windowsov |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja: iščem, kje se kupi, ima kdo, pozna kdo ... | Sebbi | Prosti čas in igre | 141 | 09.03.2013 11:58 |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
Vse ankete in podobno... ali prosim izpolni anketo | ViSoKa180 | Izobraževanje in šola | 138 | 14.05.2010 21:31 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:21.