|
Spemerski kotiček za vse spemerje in smetarje... agresivno brisanje tem... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
.torej imam na vsaki roki obliž, skadila sem 18 cigaretov od desetih zjutraj, pa mi niti slabo še ni postalo glede na to, da so me opozorili, da naj ne kadim in uporabljam obliže, samo iz dneva v dan rabim večččččččč nikotina:-))
pišem članek o KOPB..pa škodljivosti kajenja........pa ne tu gor, da ne bo pomote ...a sem na dobri poti, da preneham kadi ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ne..
|
|
|
|
||
|
![]()
men je ratal... sam način je bil pa mal drgačn...
|
|
|
|
||
|
![]()
..a bi mi zaupal kako ti je uspelo
![]() ..saj, če ima kdo kako (dobro) idejo lahko je neumna samo, da učinkuje |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
- soboto mrtvo pjan skadil skoraj dve škatlici.. - nedeljo najbl hud mačk,evar... zbvečer nakofe,3 čike s seboj in sem si rekel: lejtole uničm in neham.. in sem nehal.. prvi teden sem preživel ob nikorete žvečilnih... recept je bil tak: - probam čim dlje zdržat in odlašat s tem... ko je bila res ampakres kriza sem ga prežvečil... - druga stvar: istočasno sem skenslal pivo in alkohol nasplošno... tako da ni bilo skušnjav slučajno... mejhne korake in akcija... vsakič ko te zagrabi da bi pržgala čik si rečeš: eh dej no sej ne rabim tega sranja... in pol je mesec mimo in pol je 3 mesece mimo in pol ugotoviš da že pol leta ne kadiš in da sploh ne pogrešaš tega... EDIT: 3 dni traja nikotinska odvisnost... če 3tji dan preživiš, pol preživiš prvi teden in tko naprej... |
||
|
|
||
|
![]()
..mene najbolj v kajenje potegne jutranja kava,..skuham si kafe, vpalim cigaret, pol preberem vse spletne časnike, pa mail,..pa.bla..bla..pa, ko je čas, da grem imam v sebi liter kave in pol škatle čikov, ...neka glupa navada,...s spanjem imam nore probleme, ker ne morem spat do 2-3 zjutraj, vstanem pa spet 5-6,....takrat še vsi spijo, pa si krajšam čas s cigaretom in kufejem...
.alkota pijem ne, tako, da se vedno tolažim in iščem izgovor, da pa pol kadim pa lahko.. ..če ne kadim par ur sem dobesedno napadalna, ..ne moreš verjet, dr jekill and mr hyde,..res,..Ne moreš verjet, da sem v trenutku tako agresivna, da bi za cigaret ubila, ....obliži mi ne pomagajo, torej jutri probam žvakače ![]() ..hvala Aldebaran |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
maš softić varjanto z 2mg nikotina in hardkor sceno z 4 mg... vzami ta soft varjanto bo čist dovolj... to bi bilo to... če se še kej spomnem pa javim... in še neki: verjamem vate in vem da ti bo ratalo!!!! tko da! evo moralna in ostala podpora je, zdej ap sam akcija... gud lak ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
moja starša sta šla na hipnozo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
..zaenkrat zmanjšala,...kavo probam opustit,...čeljusti me pa ornk bolijo od žvečilnih,..so boljše od obližev, ker se zamotiš, ampak definitivno jih porabiš veččččččč
Lenčkaaaaaaaaaa kam na hipnozo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
še ni ratalo, tak...eh..
![]() ![]() |
|
|
Značke |
kajenja, odvajam |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako se odvaditi kajenja s pomočjo iger | borissavc | Igre, konzole | 2 | 25.09.2006 08:15 |
Odvajanje od kajenja? | planšar | Zdravje | 143 | 22.09.2006 10:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:14.