|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ne vem, ali sem le jaz tak utopični idealist, kateri pričakuje, da bodo vsi naročniki, kateri naročijo enako storitev pri identičnem ponudniku in za katero storitev jim bo ta ponudnik vsilil identično opremo deležni enake storitve? Zakaj potem enim dela , drugim ne? Zakaj morajo eni posredovati podatke, drugi ne? Zakaj ob motnjah ali napakah pri posamezniku vsem ne nadgradite opreme, da se ta napaka nikoli več ne bi ponovili pri nikomur? In to kljub temu, da sem opremo plačal, jo moram vzdrževati in servisirati, ne morem pa jo sam upravljati (posodabljati, nadgrajevati, dopolnjevati, prilagajati...)?
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni se ta napaka ne pojavlja več, upam da so na SIOL uredili.
Kako pa je pri ostalih? |
|
|
|
||
|
![]()
Tut sam sem opazu da se ta napaka ne pojavla več..
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi pri meni je že nekaj dni OK.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ponovno se pojavlja identična težava z EPG.Poleg tega tudi zelena lučka ne gori stalno med delovanjem IAD81.Zagori med prest.kanala, nato ugasne.Po resetu ali ugasnitvi je nekaj časa OK, nato se težave ponovijo. |
||
|
|
||
|
![]()
Tudi pri nas se ta problem po določenem času, ko je bilo v redu, zopet pojavlja.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tut pri meni je spet začel EPG za***avat idetično kot prvič...uredite to prosim nihite se samo ukvarjat s Siol box-om ..Uredite da tut Sagem deluje brez napak...Ok Siol
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali ima še kdo problem, da ni podatkov kaj je na sporedu. Jaz imam na siol boxu podatke za 18 programov, na ostalih pa ni podatkov.
|
|
|
|
||
|
![]()
tudi pri meni se zadnje čase pojavlja isti problem :-/
|
|
|
|
||
|
![]()
Jp, včeraj sem opazil da ponovno ne deluje oz. se pobere čez kako uro, pol spet crkne... SIOL, prosim porihtajte!
|
|
|
![]() |
Značke |
kaj, podatki, sporedu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Zunanji disk in podatki | Docko | Računalništvo in internet | 22 | 01.07.2009 20:10 |
Nove inovacije, tokrat v SIOL sporedu | mihies | SiOL TV | 1 | 08.06.2009 20:27 |
Podatki v Excelu | mikkeni | Računalništvo in internet | 2 | 23.01.2008 12:01 |
Napaka v TV sporedu | amadej | SiOL TV | 2 | 18.12.2007 19:34 |
Podatki za VoIP telefone | shock | O storitvah | 3 | 14.01.2007 22:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:09.