|
||
|
![]()
A dela komu internet?
![]() Pri meni doma (Portorož) ne, 080 pa kr dol vrže ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Splošnih težav na vašem območju nimamo, tako da bi prosil, če nam lahko posredujete uporabniško ime in kontaktno številko preko zasebnega sporočila. Lahko pa tudi pribeležite ali na modemu mogoče wan ali broadband lučka utripa ali so kakšne druge težave z modemom. Lep pozdrav Miha |
|
|
|
||
|
![]()
Pri nas vse lepo dela! =)
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj dela, pred dvema, tremi dnevi je tudi meni net padel za par minut (en cigaret) in tip je prec paniko zagnal.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kako to, da pride do tega? |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Mi prosim zaupate vaše uporabniške podatke na ZS? LP, Marcel |
||
|
|
||
|
![]()
Pri nam so pa včeraj zamenjali star modem z novim in sedaj ne dela net(telekomovc je sam prišel in zamenjal). Ker mene čez teden ni doma, domači pa so celi živčni kr ni neta bi prosil če lahko prek mojega upor. imena vi porihtate zadevo.
Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Mi prosim zaupate vaše uporabniške podatke na ZS?
LP, Nina |
|
|
|
||
|
![]()
Lep pozdrav,
pri meni je pa taka situacija, več ali manj vsak večer se dogaja, da med brskanjem po internetu linija kar umre. Za nekaj časa internet preneha delovati oz dela extremno počasi, nato se po parih minutah stanje izbolša na standardnih 4mbs, vendar to le za par minut. Zatem ponovno linija "umre". In to se dogaja dan za dnem. Kaj bi to lahko povzročalo? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP, Nna |
||
|
![]() |
Značke |
dela, internet |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV ne dela, internet pa normalno | tomaocko | SiOL TV | 3 | 19.04.2010 10:02 |
telefon ne dela | danilo | SiOL telefonija | 13 | 14.02.2010 19:04 |
Internet dela prepočasi | loluros | Tehnična pomoč | 4 | 31.10.2009 15:17 |
internet za znoret | not! | Tehnična pomoč | 36 | 13.02.2008 13:51 |
Siol TV ne dela | matcell | Tehnična pomoč | 14 | 21.09.2006 17:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:18.