|
||
|
![]()
Vedno bolj mi po glavi roji kakšno križarjenje - pa ne po sredozemlju. Bi radi videli še kaj več. Recimo Karibi. Je kdo že bil?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vsako leto grem na križarjenje po Karibih, čudovito doživetje, zagotovo ti ne bo žal, če te zanima kaj več mi piši na ;
robert12345@gmail.com lp ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V soboto, 27.10., se odpravljava s hčero na križarjenje z ladjo Lirico iz Genove v Francijo,.....Zanima me, kako najprej priti do Genove. Z vlakom moraš prestopat v Benetkah in čakat nekaj ur. Aligre kdo ta termin na križarjenje ? Lahko bi delili stroške ali najeli kombi, za katerega imam naslov.
LP D. |
|
|
|
||
|
![]()
Bil že trikrat na karibih in tudi drugod. Res so Karibi zelo lepi toda ne vsi. Za nadaljna navodila oziroma vprašanja pošlji ZS.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali je morda kdo od vas že bil na eksotičnem križarjenju po Arubi z Iliriko?
|
|
|
|
||
|
![]()
letos je v zraku tudi križarjenje... pa me zanima kaj priporočate??!?! Katero agencijo ter kolk se gibljejo cene? (bi pa šel zadnji teden julija......)
|
|
|
|
||
|
![]()
ali ima kdo osebne izkušnje ? ste bili zadovoljni? na kaj mora biti človek pozoren ?
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
na katero agencijo se obrnit v primeru krizarjenja?
|
|
|
|
||
|
![]()
Z nemško agencijo "Berge & Meer " sem bil na križarjenju v Karibih ( 7 dni križarjenja ,pet otokov).Potovanje je bilo izvedeno odlično in cena tega križarjenja je v pravem sorazmerju s storitvami ( letom,nastanitvi in oskrbi na ladji,programu ogledov in zbavnem programu na ladji).Nesorazmerno dragi pa so bili organizirani izleti na posamičnih otokih.Tu se v vsakem primeru bolj splača najeti avto ( rent a car ), ali pa celo avto z voznikom.Vidi se mnogo več in je mnogo ceneje. Potrebna je pa posebna priprava, kjer vsaj eden od skupine podrobno preštudira vodnik ,ki jih je najti tako v knjižni obliki kot tudi na internetu.Popolnoma nepotreben je tudi strah pred levo vožnjo,bližnjimi srečanji z domačini in želodčnimi težavami v zvezi z jedenjem ali pitjem v domačinskih gostilnah
|
|
|
Značke |
križarjenje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:01.