|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
če ti kocka le Sagem je kriv
vkolikor bi linija občasno slabela bi bilo na BOX-u enako. pa zgoraj praviš da je OK. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vendar ti predlagam,da si siten in naj ti še tehnik pomeri linijo od doma proti centrali.Lahko imaš veliko slabljenja na vlaknu samem.na sd kanalih je vredu na hd zakocka ker potrebuje bolj stabilno linijo.stvar deluje še normalno do nekje 27db slabljenja ,kar je več je potrebno uredit. upam ,da ti rata .l.p |
||
|
|
||
|
![]()
Sem imel pol leta nazaj enak problem. Sam sem naredil vse mozno, zamenjal komunikator, napajalnike, mrezne kable, opticni kabel, podaljske... Tehniki so mi zamenenjali modem, naredili vse mozne nastavitve na centrali, na koncu pa smo ugotovili da tezava Sagem na optiki, enako kot pri tebi, na HD programih.
Od takrat ko sem sagema zamenjal z Boxom, teh tezav ni vec ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
V teh dneh sem (po dolgem času) preverjal hitrost povezave na speedtest.net in v dveh dneh opazil, da uplaod ne dosega niti 1 Mb/s, naročeno pa imam 20/20. Torrenti niso tekli, PC povezan neposredno na SIOL modem. Vem, da speedtest ni 100%, ampak tako nizkih vrednosti pa ne bi smelo bit... Sem že obvestil SIOL, bom videl kaj odgovorijo. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Evo, končno pozitivni premik, na srečo na SIOLu niso obupali nad mano.
![]() ![]() ![]() Zgleda, da je imel prav batko15, ki je omenil nekaj v zvezi s slabljenjem signala in težavami na Innbox, obenem je SIOL terenski tehnik priznal, da nisem edini s temi težavami, da je od konca novembra lani imel več kot 10 primerov težav s kockanjem Sagem na optiki, ter da so jih "reševali" z nakupom Box-a. Kaj točno se je takrat spremenilo na strani SIOL pa ni vedel... Moje težave so zaenkrat rešene, zdaj samo upam da za stalno in da ne crkne star modem... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
izkušnje, optika, sagem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SAGEM + nov LED LCD TV: SCART ali HDMI povezava? | senca | SiOL TV | 25 | 02.11.2012 12:35 |
Optika in delovanje | Kingsix | O storitvah | 12 | 22.04.2010 07:18 |
Modem Sagem Fast 3344 namesto USB dongla | pesimist | Tehnična pomoč | 6 | 24.06.2009 11:26 |
Sagem - problemi | robertts | SiOL TV | 1 | 05.01.2008 21:44 |
Sagem vs. Callisto | mikrohard | Tehnična pomoč | 13 | 05.09.2006 18:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:43.