|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
15.11.2006 mi je potekla licenca za Varnostni paket (Bitdefender). 17.11.2006 sem na podlagi navodil na tel.št. 080 1000 podaljša le-to za eno leto. Ob prispetju računa pa so mi kot dodatno obračunali še eno licenco za Varnostni paket. Seveda sem račun takoj reklamiral. Tudi na servisni strani mi piše, da uporabljam 2 licenci varnostnega paketa pa imam le eno, kar je lepo vidno na strani o poteku oziroma podaljšanju licence. Iz Siol-a sem dobil odgovor na reklamacijo računa, da je potrebno zahtevnejše preverjanje upravičenosti vložene reklamacije zato se rok za odgovor podaljša. Podpisani na dopisu vodja stikov z uporabniki Klemen Ramoveš. Ne vem zakaj je potrebno neko zahtevnejše preverjanje, če pa je več ali manj vse jasno. Popravek je potreben na Siol servisni strani iz 2 na 1 licenco in bo zadeva urejena. Uporabljam TRIO paket s katerim sem sicer zadovojen. S tem želim opozoriti ostale uporabnike varnostnega paketa za morebiten pojav napake pri podaljšanju licence.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na mojih servisnih straneh piše: Trenutno število naročenih varnostnih paketov je: 1
Licenca za ta varnosti paket je potekla že 22.11.2006. Kako sem lahko še vedno naročen na varnostni paket, če mu je že zdavnaj potekla licenca??? |
|
|
|
||
|
![]()
Ja saj glih v temu je fora, ko boš podaljšal licenco po 22.11.2006 boš imel število naročenih paketov 2 in ne 1 in na računu ti bodo zaračunali dodatno 600,00 SIT kot da imaš dve licenci pa čeprav imaš samo eno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Je pri SiOLu sploh kakšna stvar s katero ni problemov?
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi sam bom moral jutri podaljšati licenco za bit defender. Fora je pa v tem, da imam paket ADSL (ne solo, duo, trio). Na njihovi strani za podaljšane pa nič ne piše za moj paket, da bi bilo karkoli zastonj. Piše samo za Solo, Duo in Trio ... Kaj to pomeni - da bom moral za podaljšanje licence mesečno plačevati 600 SIT?! :S
|
|
|
|
||
|
![]()
Pomotoma sem naročil še en varnostni paket, pri čemer je prvi kot brezplačen vključen v paket Trio. Kako lahko prekličem naročilo?
|
|
|
|
||
|
![]()
Bitdefender - "Brezplačen za vse uporabnike ADSL, razen za uporabnike paketa Pizzicato!"
Dodatne pakete Bitdefender, ki jih niste nameravali naročiti, se lahko prekine na podlagi dopisa (pošta/fax). |
|
|
|
||
|
![]()
Imam eno vprašanje glede varnostnega paketa.
Pred kratkim sem prekinil siolovo naročnino, ker sem šel k drugemu ponudniku. Licenca za BiDefender mi pa še ni potekla. Ali to pomeni, da bom lahko BitDefenderja vseeno brezplačno uporabljal do konca izteka licence? |
|
|
|
||
|
![]()
jup in tudi dobil boš račun za BD licenco do izteka kolko pač manka (600sit*Xmescov)
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa dej no. Do izteka je še ja 11 mesecev. Zdej sem mel skoz brezplačno uporabo, ne mislim plačevat tega. Imam namreč pri drugem ponudniku brezplačno licenco za drug antivirusni program. Lahko kje prekinem naročnino na siolovega?
Hvala za pomoč. |
|
|
![]() |
Značke |
licence, paketa, podaljšanju, varnostnega, zaračunavanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:51.