|
||
|
![]()
Pri nas vsi padamo na Zrneca (upravičeno), pred leti je Kutner poskusil postaviti stand-up komedijo, pa razen njega ni bilo dobrih frikov ... Zrnec baje še ni obupal. Vendar ... če greste na youtube (sej mnogi ža poznate) in prtisnete pablo francisco (sej mnogi ga že poznate) ... zame večni vir smeha.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz vedno pridem do zakljucka, da ga cez Eddie Murphyja in Richarda Priorja (v tem vrstnem redu... Prior se vcasih mal izgubi) preprosto ni. Raw in Delirious po mojem znam na pamet
![]() Bom scekiral link ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jap, Pablo Francisco je izjemen (pa švarcenjegera super oponaša), drugače pa mi je dober tudi George Carlin, čeprav včasih malo pretirava s preklinjanjem
![]() Pri Murphyju se spomnim tiste njegove stare reagge pesmi "Kill the white people", ki je za crknit, Dave Chapelle tudi ni slab, tudi Chris Rock (na big screenu mi gre pa ultra na falus). |
|
|
|
||
|
![]()
d00d, v slo imamo cel kup stand up komikov
eni so zbrani pod komikaze http://www.komikaze.si/index.php nekje sem pa zasledil še ljudi, sam ne znam več najt. ***iga:D |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tudi jst sem fanica Pabla Francisca
![]() dosti kul mi je tudi Eddie Murphy, ob Robinu Williamsu sem tudi znala s stola pasti od smeha ... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poleg Francisca še Carlos Mencia
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
15-ega in 22-ega ( komikaze) si je moč na Trnfestu ogledati stand-up komedijo iz slovenskih logov
http://www.kud-fp.si/index.php/Trnprogram |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
drgač pa so me letos tud Modro nebo nasmejali in ta drugi finalisti, porka motorka, kjer igra Pižama the Raper ![]() impro liga |
||
|
|
||
|
![]()
danes sem pogledal klasiko Pabla: mexican music (že stotič) in Pablo on ecstacy
![]() ![]() |
|
|
Značke |
komedija, standup |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
zanimivosti ... | Neuromancer | Ostalo | 56 | 04.02.2007 03:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:06.