|
||
|
![]()
Dolgo sem iskal kakšno punco, ki bi bila kolegica in pozneje mogoče več. Toda očitno sem bil naiven, ker sem mislil, da se potrpljenje in iskanje splača.
|
|
|
|
||
|
![]()
Še naprej jo moraš iskati drugače boš postal obupan. Verjetno da nisi bil naiven, ampak so mogoče srečale kakega drugega tipa ali pa so bile že zasedene pa ti niso povedale. Potrpljenje se pa drugače splača. Čimvečkrat jo moraš povabiti na pijačo da se večkrat videta in mogoče takrat preskoči kakšna iskrica, tako da gresta naslednjič že lahko na kosilo skupaj. Iskati moraš pa tako ali tako čim več.
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj sami veste kak je z zaupanjem. Traja dolgo, da se vzpostavi, toda se zelo hitro uniči. Jaz sem očitno naletel na napačne, ki so dokaj zreducirale moje zaupanje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja očitno res. Zaupanje se pridobi sčasoma ne pa prvič ko se vidiš z neko osebo. Uniči se pa zaradi nesoglasij med partnerjema, ker enemu ni všeč da gre s kolegi na pivo, drugemu pa ni všeč da hodi s kolegicami v kino.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() (Ja, ne morem si kaj, da ne bi komentirala... ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Saj v tem smislu sem prej govoril, da naj punce dokažejo, da so poštene. Da bom lahko obnovil zaupanje v njih. Sam več namreč ne vem, kak naj ravnam.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ja pa kaj še.. puncam je sigurno ful do tega, da bi skakale okoli tebe in ti dokazovale, da so te vredne. ti kar lepo sladoled liži...
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem že dostikrat pokazal, da sem pošten. Zato sem pa tudi nastradal.
|
|
|
|
||
|
![]()
saj ti pravim.. pusti ženske na miru, to ni zate.
|
|
|
Značke |
kaj, moti, puncah, vas |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Muslimane v BIH moti božič | Knez | Svet | 21 | 03.01.2007 18:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:51.