|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() mal me zanima sam kaj okvir skriva ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Bom si kupila najprej druge ročaje. Tole sem nekje najdla, a drži? Izmerimo si razkorak in ga pomnožimo z 0,665. rezultat je velikost okvirja za cestno kolo. če odštejemo 3 cm imamo treking ali turista na gorcu, če damo -5 pa športno vožnjo na gorcu. - krmilo v višini sedeža. če damo -8 pa tekmovalni način s krmilom pod višino sedeža. po domače ga pa izbereš, da če kolo zajahaš ti do štange ostane še za dlan prostora. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
A kdo ve, kje se prodaja rabljena kolesa? Trgovina, ne Salomonov oglasnik. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja to itak, ampak starega moram pa tud nekam dat, ne?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kolk sem videl na spletni stran...tale u sistem firma (info od Aldeberana) jemlje stare v račun
![]() poskusi za rabljene tudi na http://www.bicikel.com/sl/forum/?forum_id=2 |
|
|
|
||
|
![]()
@Katrin: ja to je kar moteč faktor... meni se pojavijo mravljinci ponavadi po ene 15 preevoženih km in potem je celo sranje s tem kako jih bom odpravil... mah...
No kar se pa tvojega drugega vprašanja tiče: v okolici Kranja jih jemljejo v račun U-sistem, potem na Kokrici Žagar... Za ljubljano pa nimam podatkov, ampak je sigurno kje kakšna trgovina ali pa serviser, ki jih odkupuje... @spartan: okvir skriva le najboljše: visokokvalitetno aluminij-magnezijevo zlitino, zvari so vrhunske kvalitete in podobne scence... Tako da me to niti pod razno ne skrbi... In zakaj sem se zapičil v ta bicikel? Odgovor je enostaven: Servis je zagotovljen in to s strani bivšega vrhunskega kolesarja ![]() No danes je pa moj bicikel doživel bolezenski napad ![]() V petek imam namen popraviti bicikel, se pozanimati za tistole novo zverino in podobne sccence... Če bo vse po sreči bom kaj kmalu ponosni lastnik novega bicikla ![]() srečno bicikliranje ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
...sporoči kolk je kaj teža tega monstruma
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
velja, sporočim podatke
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ok
![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:41.