|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
A je sedaj to porihtano, ker pri meni se isto dogaja že kr ene par dni. Pa ni zvoka, pa napiše da Siol tV ni na voljo pa da je prišlo do prekinitve bla bla bla...
Pa sm skoz milsu da je to zaradi povezave preko HDMIja na reciver, zdej šele vidim, da ga lomite vi ?! ![]() Dejte to zrihtat no al kaj čem nardit?! |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni je že cel popoldan in zvečer ta napis. "Storitev Siol trenutno ni na voljo..." itd. Na žalost ne morem normalno gledat TV-ja. Na 080 .... sem klical, a je čakalna vrsta precej dolga. Upam, da se signal kmalu vrne.
|
|
|
|
||
|
![]()
Men se to dogaja že vse od petka popoldan (glej temo pod "tehnična pomoč"), tak da mam že počas vsega poln k****. Še ko položnice plačujem preko klika moram vse trikrat preverit, če je plačano ali pa podvojeno. Mislim... za kozlat, res.
Sama sreča, da sem pustu staro kabelsko v bajti, da ne padim čist v srednji vek, ko ga začne $iol srat... Glih razmišlam, da bom ta rečun v celoti zavrnil, kajti tudi moji živci so nekaj vredni! |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
storitev, trenutno, voljo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Storitev trenutno ni na voljo... | pagatz | SiOL TV | 287 | 20.11.2008 13:23 |
Ocena uslug storitev v javnih lokalih | doody | Ostalo | 2 | 23.06.2008 07:42 |
Nedelovanje SiOL-a | Special | Tehnična pomoč | 49 | 09.11.2007 09:18 |
Nedelovanje storitev od 24.6.2007??? | evav | Tehnična pomoč | 7 | 04.07.2007 08:11 |
Sagem STB - storitev trenutno ni na voljo v celoti | janezpesec1 | SiOL TV | 3 | 27.01.2007 20:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:24.