|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Skoz sem imel osnovno programsko shemo, zdaj imam pa tako imenovano standard.
Uzel so nam 1/5 programov (cena seveda nespremenjena, logično bi bilo, da bi bila nižja za manj programov). Ampak, v shemi standard naj bi bilo 41 programov jst jih imam pa 38 manjkajo mi Tv petelin, Vtv in Sponka TV a je to še pri katerem drugem tud drugem paketu mislim, da mu manjkajo programi? Res, da programi niso ne vem kaj sam, če so rekli nej se tega držijo. Važno, da je radijskih dost, ki jih ne poslušam Razmišljam, da grem od siola, ker me že nekaj časa razočerava. LP |
|
|
|
||
|
![]()
Ti nimaš Standard paketa ampak Osnovni...v osnovnem je 41 programov v Standard pa jih je 79 programov..
![]() http://www.siol.net/televizija/programski_paketi.aspx |
|
|
|
||
|
![]()
Se opravićujem sem mislo osnovni tako, da jih še vedno nimam 41 ampak 38 tako, da mi 3 manjkajo!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za odgovor.
Zanimivo, nobeden ni nič o tem obvestil. |
|
|
|
||
|
![]()
Čakaj, a zaradi tega ker ne morejo dobavit mpeg2 signala in s tem kao ni 3 programov a je to problem stranke ali siola. P
![]() ![]() ![]() EDIT: Zdaj sem pa videl, da si pridružujejo pravico do spremembe števila programov. Tipično. http://www.siol.net/televizija/progr...px?tid=osnovni |
|
|
|
||
|
![]()
Nekje v mesecu aprilu, ko so vklopili "super" MPEG4 kodiranje sem predvideval, da bo namenjen tistim, ki so predaleč stran od centrale.
A resnica je kot kaže še hujša. Očitno se preklop na MPEG4 tv vir obeta vsem tistim, ki so priključeni na močno obremenjene centrale. Tudi meni so zmanjšali sinhronizacijo za MPEG2, pa imamo praktično eno leto staro centralo. Ko bo tudi ta prepolna, bomo rekli MPEG2 kodiranju bye bye ... Takrat bom rekel bye bye tudi jaz SiOlu. V 21. stoletju rajši ne gledam TVja, kot da bi zrl v tak zmazek kot je MPEG4 na SiOL TV. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, in zanimivo, leta 2012 naj bi bil to standard v Sloveniji glede digitalne televizije, če se ne motim.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sej mpeg4 ni v osnovi nič napačnega, če uporabljaš dobro opremo in jo poleg tega še znaš uporabljati.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
koliko, programov |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Razporeditev programov po želji | bejba020 | SiOL TV | 10 | 16.06.2009 14:48 |
Posiljevanje s SIOL TV + | btomaz_ | SiOL TV | 382 | 18.02.2009 20:57 |
Glasnost programov | Svedr | SiOL TV | 11 | 12.10.2008 09:19 |
Nedelovanje večih programov + mpeg4 | Domingov | SiOL TV | 4 | 21.07.2008 20:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:42.