|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kupim omenjeni pretvornik
Ponudbe na ZS prosim. Hvala že vnaprej, Boštjan |
|
|
|
||
|
![]()
Imam tega
http://optishop.si/izpostavljeni_pro...0DIGIT%20K3Xe/ Dam za 20€ (NM ali pošta, če ti plačaš poštnino) |
|
|
|
||
|
![]()
lahko po pošti, plača stric poštnino ker je za njega...ti sporočim na privat, samo da vidim kaj se bo odločil. če prav zastopim je to sprejemnik a ne, torej če ima 2 Tvja mora imet 2 take kištice?
nima pa HDMI izhoda če prav vidim ali pač? |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, za vsak TV ki NIMA vgrajenega dvb-c mora imeti svoj reciever.
Ta ki sem ga dal jaz ima samo scart, ker je tako ali tako za gledanje samo SD kanalov, mpeg4, torej navadno HD nima. Če ima hdmi vhod; si prepričan da tv nima vgrajenega dvb-c tunerja? |
|
|
|
||
|
![]()
definitivno...LGjev TV, kupljen pri Siolu 2 leti nazaj cca. Ima samo DVB-T in mu najde samo 48 programov...bo danes probal še z nastavitvijo države na Dansko ali pa FInsko in če ne uspe, ti pošljem podatke kam boš poslal po pošti... OK?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja ni panike. Se mi zdi da sem LG tudi jaz moral dat na finsko.
Lahko pošlješ točen tip tv, da pogledam na net, če ima dvb-c? Imam pa dva enaka ta SD sprejemnika kot sem dal link zgoraj. Vsaj zdi se mi, da sta še oba doma. Povej mu da če bo oba vzel, mu za 35€+ptt oba pošljem. |
|
|
|
||
|
![]()
sva probala z drugo državo, Finsko in Dansko pa ni pomagalo...tako da je kupil v Mercatorju v akciji receiver tako da zdej vse špila. Če bo pa rabu za drugega tudi, ti pa sporočim, da pošlješ po pošti
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bi potrebovala navedeni pretvornik, če je še aktualno.
LP Sonja |
|
|
![]() |
Značke |
dvbc, kupim, pretvornik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja: iščem, kje se kupi, ima kdo, pozna kdo ... | Sebbi | Prosti čas in igre | 141 | 09.03.2013 11:58 |
Kupim starejše gram. plošče | kifl | Mali oglasi | 1 | 11.07.2011 12:35 |
Kupim: Siol box ali Siol box s ali... | senca | Mali oglasi | 0 | 03.07.2011 09:16 |
A/D pretvornik | lazar.j | Hi-Fi in elektronika | 1 | 15.05.2007 11:32 |
Klima | SloCop | Dom in družina | 38 | 22.08.2006 22:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:56.