|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim če lahko napišete kakšne so sinhronizacijske hitrosti nastavljene na modemih pri novih hitrostih v paketih toptrio in liniji za štiri televizorje. ?
Se pravi kakšna je sinhronizacija pri 15/2,20/5 in 30/5 z linijo za štiri televizorje ? lp |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo,
sam koncept dodeljevanja hitrosti ostaja nespremenjen. Sinhronizacija bo tolikšna kot je naročena hitrosti interneta + cca. 10%. Dejanske hitrosti pa bodo znane po izidu novih paketov. LP, Urban |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ali niso novi paketi izšli in objavljeni danes ? lp |
||
|
|
||
|
![]()
Živjo,
dodeljevanje sinhr. po sistemu hitrost interneta + 10% ni najboljša rešitev. Kakšna bo potem sinhr. v primeru paketa toptrio 15/2 ter 4 tv-ji? Po tej logiki bo 15Mbit + 1,5Mbit = približno 17Mbit. Torej nikakor dovolj za ogled 4-ih HD programov hkrati. Če se ne motim je pasovna širina HD programa na bakru okoli 5Mbit, torej skupaj 20Mbit za 4 televizije hkrati. Cveto, popravi me, če se motim ![]() LP, Gregor |
|
|
|
||
|
![]()
Sinhronizacija bi morala biti pri liniji za štiri televizije nekje cca 24-25Mb.
In to neglede na naročeno hitrost interneta.Če imaš pač naročen internet s hitrostjo 6Mb imaš za internet na voljo 6Mb ostalo je pa za televizijo. Kjer pa zaradi slabe linije ni možna sinhronizacija 24-25Mb pač ne smejo obljubit in aktivirat linije za štiri televizije. Nihče še ni posredoval povratne informacije,kar pomeni da verjetno še nihče ni bil nadgrajen da bi sporočil nove sinhronizacije. Čeprav lahko vsak vidi da v reklami ki jo ponuja telekom lepo piše, " zvišali smo " in ne "zvišali bomo " hitrosti. Tako da sodeč po reklami bi že moralo biti zvišano ! lp |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo,
po nadgradnji hitrosti na paketu top trio sem ugotovil, da ne morem več spremljati 4ih HD kanalov naenkrat. Problem je v tem, da so mi sinhronizacijo iz neznanega razloga znižali na 16Mbit (kljub temu, da se je hitrost interneta povišala na 15Mbit). Sedaj pa me zanima kakšne sinhronizacije imate ostali uporabniki? Klical sem že na tehnično pomoč, kjer mi je sicer prijazen gospod trdil, da je vse tako kot mora biti. Se žal nisem mogel strinjati z njim, ker mi je pred tem delovalo vse BP. Poleg tega mi je tudi tehnik pri menjavi ADSL->VDSL izmeril zmoglivost linije na preko 40Mbit down. tako, da fizičnih/tehničnih omejitev ni. LP, Gregor |
|
|
|
||
|
![]()
Line Rate - Upstream (Kbps): 5280
Line Rate - Downstream (Kbps): 22144 Povezava 20/5 Mbit/s Bistveno premalo za 4 tvje.. ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
hitrosti, hitrostih, novih, sinhronizacijske, toptrio, vdsl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
TopTrio HD + Mega HD | Mislim | SiOL TV | 37 | 06.04.2013 14:26 |
Avstrija :-)) | Davor | Evropska unija | 78 | 12.01.2006 12:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:38.