|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Dr. Onyx bi rad začel streljati z samostrelom im me zanima, če kdo pozna kakšno lokostrelsko strelišče v Ljubljani in okolici ter kakšne so cene, ali moraš biti član kakšnega kluba ...?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kupil bom monocikel, toda ne vem katerega. Zato me zanima katerega mi svetujete ali kje naj ga kupim. Razmišlav sem o UNI 20'' , ki ga prodajajo na http://www.freerider-on.net . In o monociklu, ki ga prodajajo na www.talenti.si.
Ali mi lahko svetujete. Hvala. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ali kdo pozna kakšen cenovno ugoden model napihljivega kajaka za vožnjo po mirnih vodah, ki je dobavljiv pri nas? Morda kdo pripravljen prodati kaj rabljenega?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Recimo kaj tazga: ![]() samo to je novo 200 kilo SITov. Kar se mi zdi malo drago. Jasno brez ženske, ki je za doplačilo. Cca 30 kilo SITov na mesec. |
||
|
|
||
|
![]()
Včasih je take in zelo dobre delal Gumar (privat)!
Pozanimaj se malo če še dela, ker so bili zelo dobri in močni. |
|
|
|
||
|
![]()
Igra kdo od tukaj to igro?
jst sm se odloču da bom začev to igrat pa me zanima če proda kdo, ki ne igra več kakšne karte za male pare. Če kdo proda naj mi pošlje zasebno sporočilo. Drgač je pa to igra s kartami k maš vojake in raznorazne uroke in morš s temi premagat nasprotnika. |
|
|
|
||
|
![]()
S punco se vpisujeva v plesno šolo. Izbirava med Urško in Kazino. Obe imava blizu, cena je ista, termini podobni, ... Zato me zanima samo, če kdo ve povedat kakšne izkušnje z eno ali drugo. Mogoče celo kakšno ime, pri komu se splača učiti. Da bo odločitev lažja! Hvala!
|
|
|
|
||
|
![]()
Obe plesni šoli sta v redu, je samo stvar odločitve kam iti
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem kupil namizno igro Cluedo, a so navodila v slovenščini (tudi edina v paketu) nelogična. Ima mogoče kdo kakšen link do pravih navodil ali pa se mu ljubi vse skupaj na kratko opisati?
Hvala, Boris http://blog.sloliga.com |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
Značke |
ima, iščem, karta, kdo, kovanci, kupi, marino, pozna, san, topografska, vatikanski, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:15.