|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam že sedem Audijev (1:24): A3 Sportback, A4, A4 Cabriolet, 100, TT, Q7 in A8, pa me zanima, če bi kdo vedel, kje bi dobil še kakšnega v istem merilu.
Hvala, lp Rocky |
|
|
|
||
|
![]()
Je kdo v Kranju ali njega okolici, ki je zainteresiran v parkour? Kakšna možnost vadbe v telovadnici? Že obstaja kakšna skupina? Vse informacije razen zaje****skih so dobrodošle.
|
|
|
|
||
|
![]()
Lep pozdrav vsem!
Mene bi pa zanimalo,če kdo mogoče ve v kateri ljubljanski knjižnici oz. katerikoli drugi ustrezni ustanovi bi se dalo izposoditi čim več različnih delov risanke The simpsons? Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
ejla a pozna kšn kakega ku prodaja poceni harmonike (nove alpa dobro ohranjejne stare.pa uselih ne preveč stare kake max 5 let)zato kr sicer sm se prow navdušu zanjo
![]() samo sm še začetnik in bi rabu kako bl tako u izzy tolko d znam kakih 10 pesmi pol pa seeda bom kupu rutarco ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
bolha.com ma to zihr...
|
|
|
|
||
|
![]()
neki sm že gledu pa ni nč
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
ali kdo ve kje v sloveniji bi lahko kupil nikko tri-jumping.
vseeno mi je ce je rabljen |
|
|
|
||
|
![]()
na spletu je že malo morje spletnih poker igralnic, kar pomeni, da ljudje redno igrajo online poker in to čedalje bolj. sam trenutno igram na strani partypoker.com, kjer lahko igraš za play money (namišljeni denar) in real money (pravi denar). trenutno igram za play money, bi pa poskusil tudi za pravi denar (npr. 100€ za začetek), vendar ne vem, preko katere plačilno/izplačilne opcije naj poslujem... zato bi prišel prav kak nasvet, namig od igralcev, ki se že dlje časa ukvarjajo z online pokrom.
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Ima kdo kak link do topografske karte ljubljane in bližnje okolice, nekaj podobnega kot so tiste za orientacijski tek?
Obvezno z izohipsami. Hvala. |
|
|
Značke |
ima, iščem, karta, kdo, kovanci, kupi, marino, pozna, san, topografska, vatikanski, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:07.