|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Tako...iščem nov jogi. Primeren za hrbtenico in OK spanje. Zadnje cajte imam kar bolečine v vrhnjen delu hrbtenice (preveč sedenja).
Nekaj sem gledal Dormeo varianto pa res ne vem kako in kaj.... Imate kakšne izkušnje? |
|
|
|
||
|
![]()
tu ti bo lahko vsak svetoval - in vsak drugače...
kaj boš izbral, je odvisno od teže in še vrsto dtugih stvari. v kratkem sem presedlala iz dražjega 5-conskega lateksa na poceni najtrši dormeo. sem sorazmerno lahka (mal pod 55kil) in mi je trdo ležišče fenomenalno, lateks mi ni bil tko fajn. po drugi se strani kolega na peni (dormeo) zbudi ves polomljen, medtem ko je testiral žepkaste vzmeti od Jogija za en mesec, pa pravi, da jih bo kupil, ker se res zbudi spočit... če bi dal več, maš na izbiro tud vodne in druge cenovno 4-mestne zadeve ![]() moj nasvet bi bil, da poskusi najt proizvajalca/prodajalca, ki ti omogoča brezplačno enomesečno testiranje, sploh če boš veliko odštel. vsak hvali svoje in se resno izgubiš v informacijah. mislim, da je najbolje, da se odločiš na podlagi lastne izkušnje, če imaš to možnost. P.S.: za boleč hrbet najbolj pomagajo vaje za jačanje mišic in vezi ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
thx za nasvet.
Verjetno bo vsaka nova zadeva boljša kot pa 15 let stari jogi. Bom probal to finto Dormeo pa da vidim. Za mišice pa plavam. Tako da mislim da bo. |
|
|
Značke |
ležišče, zdravo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vzmetnice | Češpov njok | Dom in družina | 45 | 27.01.2009 11:07 |
Kako skrbimo za zdravo prehrano...če sploh ;) | freya | Zdravje | 28 | 17.11.2006 18:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:27.