|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
osebna odločitev, ki jo moraš sama sprejeti, mi ti lahko le svetujemo, ali kako drugače pomagamo.
sama se pa odločiš. |
|
|
|
||
|
![]()
jst bi definitivno mela vsaj enga do 30ega leta
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kako planiranje.. poleti ga nardiš pa je..
|
|
|
|
||
|
![]()
ja, sam ce ga hocem met spomlad pred 30im, torej pr 29ih, pol morm polet 2009 ze zacet!
|
|
|
|
||
|
![]()
vidiš kak fajn, sploh ti ni treba razmišljat :D
|
|
|
|
||
|
![]()
grem stavit, da bom naslednje leto spet isto racunala :D:D
|
|
|
|
||
|
![]()
jz jo bom pa rodil spomladi :D
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Drugače pa Jurka, pogovori se s hčerko. To, da bo mami s trebuhom na govorilnih se mi pa ne zdi noben problem. Moja 38 let stara sestra bo julija dobila četrtega dojenčka, pa bo starejša hčera stara 16, sinova pa 14 in 9. Pa so vsi zlo fajn sprejeli... ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
dejstvo, da se čedalje več žensk odloča za pozno nosečnost, še ne pomeni, da je rizik kaj manjši ...
je že res, da je medicina ogromno napredovala, a po 30 leti starosti, se začnejo v telesu matere in posledično starejšega očeta že procesi staranja in s tem zdravstvene težave oz. na plan udarijo tudi nekatere bolezni, ki jih mlada mamica ne bi imela, ker so včasih vzrok nepravilnemu načinu življenja ...( tudi delo 16 ur na dan je nepravilni način življenja) ... starejša ko je mama, večja je verjetnost ... se strinjam, da niso vse mamice over fourty tečne in zahojene, a dejstvo je, da je otroke najbolj optimalno imeti ko je v letih spredaj še številka 2 ... moda in način življenja pač ne moreta prelisičiti narave ... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
zanositi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:52.