|
|||
|
![]() Citat:
Sem že najdla všečnega, triumph triaction, super športni modrci ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Sem ravno hotel triumph predlagat
|
|
|
|
||
|
![]()
se mi zdi, da se tko imenujejo kapsule za porjavitev koze- "porjavitev od znotraj", neki podobnega, pa me zanima če je katera že poskusla, če "pali" ...?
|
|
|
|
||
|
![]()
men pa na rahlo oranžno, poleg tega pa se moraš sončit, jaz se nisem-mogoče zato ni bilo dobrih rezultatov
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
oranžna?pa si jih jedla tik pred odhodom na morje al...?
|
|
|
|
||
|
![]()
športni od lisce so fajn, sam za laufat un s sprednjim zapenjanjem ni tok fajn, za vse druge športe pa ja...
zdej sem bla v btc-ju v point-u, in so mi prodal enga za laufat, neki 5522BH, ena nemška firma, odličen.... |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, če slučajno kdo ve, kje lahko kupim točno določeno torbo Roxy? > Lahko jo nosiš čez ramo ali pa v roki. Osnova je rjava, natisnjene rože (havajski stil) pa so oranžne, roza, modre, zelene ... barve. Je precej velika, vanjo gre zagotovo vsaj A4 format. Vem, da obstajajo tudi nahrbtniki z istim vzorcem, ampak v to torbo sem se zaljubila na prvi pogled, pa je nikjer ne najdem (mogoče je že iz lanske poletne kolekcije?).
![]() Če kdo ve ... PLIIIIIIIIZ ... bi bila res zelo hvaležna ... |
|
|
|
||
|
![]()
ne vem sicer, kje bi dobil ravno to torbo, ampak to firmo pa prodajajo v BTC Hala 12, kjer je tudi outlet, tko da iz lanske sezone tudi mogoče tam kaj najdeš ...
|
|
|
|
||
|
![]()
Hmja, saj tam sem tudi pogledala, pa nimajo ... Nikjer nimajo ... Zato je forum ostal edina možnost ...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zadevce, ki te porjavijo sem večkrat jemala.
Rezultat je bil, da sem bolj prenašala prvo sonce (sploh, če sem odpeketala kam zelo na jug), o kakšni oranžni barvi ni bilo ne duha ne sluha (sice pa nisem en od tistih ki se spečejo)...sem pa brala, da zadeva ni kao dobra za telo (naj bi vlekklo nase maščobe...bahhhh). |
|
|
Značke |
bejbo, dobit, kaj, kako, kupiti, najti, svileni, šal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako priključiti Tv na PC | Echani | SiOL TV | 8 | 28.02.2020 07:12 |
Amerika | Nushy | Potovanja | 90 | 25.09.2009 20:34 |
Cod 2 | Mihaelos | Igre, konzole | 335 | 12.06.2009 14:33 |
Pedofilija med duhovniki | Sharkica | Religija in filozofija | 269 | 23.06.2007 23:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:20.