|
Lepota in stil moda, nasveti, nega, lepota ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
hm... zanima me če kdo pozna v ljubljani al pa v sloveniiji ker CK butik z obleko. Za boxarke vem da so v Emporiumu sam obleke pa tm ni
![]() ![]() ![]() ![]() kaj pa nasploh..kje kopujete obleko...čevle ? ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a kdo slučajno ve kje v sloveniji oz v njeni bližini prodajajo obleko od abercrombie and fitcha ??
![]() http://www.abercrombie.com/anf/index.html |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Pred nekaj časa sem nekje zasledil majico. S tem motivom, pa ne vem kje v slo bi se jo dalo dobiti ? ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ali ima kdo kakšno informacijo o salonih ki bi imeli printerje za printanje slik na nohte? Zanima me tudi kakšne so cene in pa seveda izkušnje
|
|
|
|
||
|
![]()
Nope, beseda ne bo plavala o modroslovju, marveč o nekih dišavnicah za pranje telesa.
A je mogoče kdo zasledil v kakšni slovenski drogeriji (ali kakšni drugi trgovini) kozmetiko Philosophy? Tule je link (če se kdo spomni embalaže, imena pa ne): http://www.philosophy.com/web/store/shop_10001_-1_10001 Prosim. Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Morda mi lahko kdo od vas pomaga z informacijo: rada bi kupila (za darilo) majico (T-shirt) z napisom EVERYBODY LIES, kot jo nosi slavni dr House. Za nekoga, kot lahko uganete, ki je nad njim nadvse navdusen. Je morda kdo videl, da bi take majice prodajali kje v Ljubljani ? Hvala vnaprej...
|
|
|
|
||
|
![]()
zanima me,če kdo ve kje bi lahko kupila 100% sivkino olje?
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
to je to... |
||
|
Značke |
bejbo, dobit, kaj, kako, kupiti, najti, svileni, šal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako priključiti Tv na PC | Echani | SiOL TV | 8 | 28.02.2020 07:12 |
Amerika | Nushy | Potovanja | 90 | 25.09.2009 20:34 |
Cod 2 | Mihaelos | Igre, konzole | 335 | 12.06.2009 14:33 |
Pedofilija med duhovniki | Sharkica | Religija in filozofija | 269 | 23.06.2007 23:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:06.