|
||
|
![]()
Hvala ampak ali je to kompleten Bitdefender program ali samo popravek, da lahko program deluje na Visti?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ta verzija Bitdefenderja, ki deluje na Visti ne sprejema Siolove registracijske številke.
Groza kako je Siol tog in počasen pri spremljanju sprememb. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem že zrihtal.
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahko zaupaš še ostalim, kako ti je ratalo?
Sicer pa Bitdefender sploh noče inštalerat na Visti X64. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja ja ..sj wem. ..spet tema u AV
![]() No pač pravkar sem po kakšnem letu uporabe odstranil NOD in namestil tole zadevo. Pa ne da je z nodom blo kaj kar mi ni pasalo. Rawno nasprotno- lahk rečem, da ni bolšega AVja kot je nod. Pač slučajno sem se odločil, ker imam licenco za bitdefenderja. Pa mi nekot ni preveč "privlačna zadeva" ...mislim da se kar mal bol "bremza" mašino kot npr. NOD,ki je nič ne ![]() Pa komplicira tam ko ne rabi ![]() Bol me zanimajo kakšne so priporočllive nastavitve, da bi zadeva čim manj opočasnjevala mašino in internet in bila čimbolj učinkovita. ***Gre za naprimer nastavitve kot je: -izklopil sem pregled ODhodnih emalov, saj se mi pač zadeva zdi nepotrebna :P Opazil pa sem, da ima v "defaultu" IZKLOPLJENO opcijo "skeniraj internetni promet" kar pa ima nod vklopljeno?pa me zanima ali je opcijo priporočljivo vklopit. Ne bi pa rad, da če jo vklopim, da bi se mi poznalo pri hitrosti brskanja po netu :P Potem me zanima opcija skeniranje zaseženih možnosti P2P prenosov. Ali je sploh smiselno da je vklopljena? Ker nebi rad, da bi mi mogoce skos pregledovalo med downlowdom pa mogoc celo zarad tega celo pocasneje prenasalo. In mogoce se kaksna nastavitev, ki bi mi jo svetovali. amm..najprej sem vklopil tudi nadzor piskotkov v antispyware nastavitvah, pa pol spet izklopil, saj je skos tezilo. Pac uporabnike bi prosil če mi lahko mal pomagajo. Ne wem pa tudi kako se program obnese, zato sem mal nezaupljiw. Je po vasem mnenju (zelo) slabsi od noda? itd...... Hvala u naprej za pomoč :P |
|
|
|
||
|
![]()
za bd rabš dost ram-a
pa bitdefender ti bozaznov več kot nod. sam je pa res, da nod skor nč ne upočasnjuje mašino... |
|
|
|
||
|
![]()
ce pogledas februarske teste se je slabs odrezal... nod kar raztura ja.
http://www.av-comparatives.org/seite...se_2007_02.php |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa mi naj potem nekdo pojasni, zakaj so računalniki spet okuženi, čeprav imajo nameščen NOD32???? Videl sem že ogromno okuženih računalnikov pa NOD32 nameščen??? |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Me ne čud. Sej nod je ql, sam dost sranja spusti. osebno mislm, da bitdefender dost bl popuca. sam je pa res, da žre ram k sumo hamburger:D |
||
|
Značke |
2008, bit, bitdefender, defender, zmore |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
BitDefender in varnostno opozorilo | ABC | Računalništvo in internet | 18 | 14.11.2007 20:53 |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 22:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:27.