|
Mediji časopisi, oddaje, serije, televizija, radio ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Bionic Woman S01E01: ena taka luštkana bejbi dobi z operacijo po hudi nesreči še eno priložnost... scena je pa v tem, da ji manjkajoče ude, oko in uho nadomestijo z nekimi selfgroving robotki, ki regenerirajo tkivo...in pol še nekaj enhancements v obliki čipov in nanobotkov v možganih : končni rezultat: Bionic Woman... pa še zlo fejst je za pogledat
![]() Heroes S02E1-3: jafak... kako dobro se pa tole začne, sploh ne najdem besed ![]() ![]() ![]() ![]() Heroes S02E04 part1: nekaj novih herojk in herojcev... Noro, res noro ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Californication S1E12
Konec 1 sezone moje najljubse nanizanke. Mogoce kdo ve kdaj se zacne sezona 2? Drugace pa, bil sem kar sokiran, ko je cisto na koncu Karen priletela nazaj k svoji ljubezni Hanku in to na koncu poroke. Nanizanka mi je postala blazno vsec ze z prvim delom. Zgodba je odlicna, igralci se vsi lepo ujamejo z zgodbo. Prav zanima me kako bo potekala sezona 2. |
|
|
|
||
|
![]()
Dexter S02E09: Najprej podtakne vse umore Douksu...sam tale Douks ga potem izsledi in ugotovi, da je Bay Harbour Butcher prav Dexter...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ljubitelji Top Geara, poglejte si Top Ground Gear Force. Sicer nima mnogo veze z avtomobili, bi se pa znalo zdeti zabavno
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Terminator: The Sarah Connor Chronicles S02E01: eksploziven začetek nove sezone, woo hoo
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
epizod, kratke, obnove, priljubljenih, serij, spoilerji |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:43.