|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
Prikaži rezultate anket: Pri katerem mobilnem operaterju ste (oz. iz katerega največ kličete)? | |||
Mobitel |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 50,00% |
Simobil |
26 | 44,83% |
Debitel, Izi mobil, M mobil...in ostali |
3 | 5,17% |
Glasovalci: 58. V tej anketi ne moreš sodelovati |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Če imaste oba povejte, katerega več uporabljate....
Jaz sem pri Simobilu.... |
|
|
|
||
|
![]()
Debitel
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Trenutno sem na Mobitelu sam mam v planu da prestopim k Si.mobilu ker je cenejši...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pri Mobitelu in tam tudi ostajam. Nekatere cene so morda malenkost višje, po drugi strani pa so boljši pri tehnologiji, pokritosti, zanesljivosti delovanja, kakovosti klicnega centra itd.
Človek, ki se znajde pa lahko pride skozi zelo poceni. Mobitel namreč edini v Sloveniji ponuja telefone z 12 mesečno vezavo. De facto je izvedljiv naslednji scenarij: 1. Skleneš naročniško (ali podaljšaš, obenem pa pogledaš, če imaš kakšne aktivne akenkse) 2. Vzameš 1 GSM telefon z vezavo 12 mesecev. Hkrati vzameš ŠE EN UMTS telefon z vezavo 24 mesecev 3. Prideš čez 12 mesecev in vzameš še en GSM telefon z vezavo 12 mesecev. 4. Prodaš telefone na bolhi, pri vsakem zaslužiš 50 EUR in imaš v žepu 100 EUR zaslužka. S tem denarjem pa kriješ nakup tretjega telefona, ki ga tudi dejansko uporabljaš. Na ta način lahko prideš do ZASTONJ telefona vsaki dve leti. V glavnem: SImobil v 24 mesecih omogoča nakup 1 telefona po znižani ceni, Mobitel pa kar treh (3) telefonov po znižani ceni!. Razlika je ogromna in odpira možnost zaslužka/prihrankov. Dodatni bonus je tudi v tem, da Mobitel telefonov ne zaklepa nase. Sicer se da večino poceni odkleniti, a poseg uniči garancijo, kar pa vpliva na prodajno ceno. Poleg tega Mobitel ne brendira svojih menijev v stilu Simobila. Pri prodaji je to moteče, še posebej, če je kupec pri drugem operaterju in ne želi na svojem telefonu gledati (zanj neuporabnih) menijev Vodafonea. |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pri Mobitelu moti samo to da ma visoke cene in goljufa uporabnika posebi mobi uporabnika...Tut Mobitel bi lahk znižal cene sej ma največ uporabnikov sam ne rajš zvišajo cene ker so postali požrešni..fuj...
|
|
|
||
|
![]()
SiMobil (od začetka)
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
SImobil, vendar slabe volje
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mobitel.
Zaradi res ugodnih cen mobilne interneta ki ga vedno bolj uporabljam. Na mesec 10mb zastonj ni malo. Pa še pokritost je odlična in cene MMSov so enake SMSom. Boljši imidž ima, ter kot je zgoraj omenil nekdo, akcije so bolj ugodne (na 12 mesecev nov mobilnik). Itak pa bi klici bi cenejsi ce nebi vsi nepremisljeno bezal na Simobil.. :P |
|
|
|
||
|
![]()
Mobitel je morda malo dražji, ampak ima boljše storitve in poleg tega se da prihranit z raznimi fintami kot so brezplačni videoklici. Poleg tega je prenos podatkov hitrejši in cenejši kot pri konkurenci in to je meni zelo pomembno, pa še Planet kickss VFL's ass. Skratka, itak, da sem na Mobitelu.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Mobitel da je malo drag ti si malo smešen ![]() ![]() ![]() |
||
|
Značke |
druga, katerem, mobilnem, mobitel, operaterju, podjetja, simobil, ste |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:15.