|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hej, že dve leti uporabljam AmiNET 103 sistem za SiOL TV brez večjih težav. Včeraj pa se mi je dokončno izpraznila baterija v daljincu, kar seveda naredi TV neuporabno.
Žal mi baterije ne uspe zamenjat, ker nikakor ne morem odvijačiti pokrovčka. V bistvu me zanima, ali je mišljeno, da baterije menjamo sami (ni problema, samo zakaj za vraga so potem tako zaščitene) ali pa je morda potrebno daljinec kompletno zamenjati na SiOL-u oz. v teletrgovini, kjerkoli pač že? Hvala in LP. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nimaš kaj odvijačit
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ups, tale je bla pa nerodna. :D
Hvala bobi! |
|
|
|
||
|
![]()
andper, veš da sem jaz tud na začetku mislil, da je treba kaj odvijačit, ker pokovček enostavno ni in ni šel dol z daljinca, imam dva Aminota, z enega je šel lepo, z drugega pa sploh ne, ampak sem pol rešil zadevo, brez vijačenja seveda.
|
|
|
|
||
|
![]()
Drugače ima ta daljinc spodaj pod pokrovčkom mali vijak, s katerim se zaščiti baterije pred malimi otroci, če posameznik seveda to želi.
|
|
|
![]() |
Značke |
baterije, daljinec, siol, zamenjava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV "ni mogoč" | black vomit | SiOL TV | 13 | 14.12.2006 18:53 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
SiOL TV na PC - teletekst in daljinec | rocco199 | SiOL TV | 3 | 05.09.2006 20:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:43.