|
||
|
![]()
Trenutno mi mail ne dela, internet pa je počasen kot polž.
Od včeraj pa mi modem stalno zmrzuje in ga moram dat ven iz elektrike, da mi začne spet delat. Kaj se spet dogaja s Siolom? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
glede počasnosti sm tut jest včerej opazu. Najprej sm mislu da se mi je en obesu na wireless router, kmalu zatem je zmznu modem. po resetu je delu nenormalno dobro :D
|
|
|
|
||
|
![]()
To se ne dogaja samo od včeraj,pač pa že skoraj ves februar.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdaj že tretji dan modem vztrajno zmrzuje. En trenutek dela, drugi ne dela.
In ali sploh je kdo od Siolovcev tukaj, da nam pomaga?! Žalosten je tale Siol s tole svojo storitvijo. Ker ne bom več plačeval na lepe oči, bom reklamiral vsako tako stvar pa da jih udari tam, kjer jih najbolj boli. |
|
|
|
||
|
![]()
Matr pocas dela net :/ Dons je pa za pop.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdaj pa mi mail in internet delata, telefon pa ne.
Da ponoriš!!! Pa ljudje božji, kdaj se bo to nehalo?! |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vtaknil kabel v drugi port modema, iztaknil modem iz elektrike in ga pustil par minut in nato ponovno vtaknil v elektriko in telefon je začel delovati.
Vprašanje samo koliko časa bo spet delovalo. Ejejej, kaj se vi greste. |
|
|
|
||
|
![]()
Če maš telefonijo reg. na port2 potem ti ne more delat na port1...
če želiš si reg. telefonijo na port1 pa bo tam delala... na obeh portih pa ne moreš met iste telefonske |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sagemov modem ima 4 porte, kjer piše ethernet in sicer ethernet 1 in 2 na eni strani in ethernet 1 in 2 na drugi strani. A mi znaš vsaj povedat zakaj se mi že 3 dni izmenjuje delovanje interneta, e-maila in telefona in vse to samo od sebe? ![]() Lahko predvidevam samo, da nekaj ni v redu z modemom. Ta problem sem že posredoval tehnični službi na 080 1000. |
||
|
![]() |
Značke |
dogaja, kaj, siolom, spet |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Bush spet... | radib | Svet | 17 | 25.12.2006 19:06 |
Sinope - kdaj spet? | schnapsi | O storitvah | 1 | 05.12.2006 16:03 |
Spet konfuzna slovenska zunanja politika | Knez | Slovenija | 12 | 24.11.2006 14:39 |
spet ena taka... bejbe kaj "običanega" vam na tipih res NI sexi... | Nodika | Ljubezen in spolnost | 222 | 26.10.2006 21:02 |
spet ena taka... bejbe kaj "običanega" vam na ženskah res NI sexi... | Nodika | Ljubezen in spolnost | 151 | 21.08.2006 16:29 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:07.