|
||
|
![]()
Meni gre pa pri zenskah na zivce, ko se zmenis za nekaj, pa potem ona to ne more casovno uskladiti in predlaga najbolj nemogoce ure, nakar ti avtomaticno izvisis. Aja, pa se ona tezi, da bi se dobila...
|
|
|
|
||
|
![]()
Geawind, me zanima, če bi ti bilo smešno, če bi ti imel takšno smolo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ahhh pri puncah me nič ne moti, jih preprosto obožujem, nisem mel prov velik problemov ŠE
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Srečnež
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
morda je fajn, da človek sčasoma sam pri sebi malo razčisti... postavi meje ... se odloči kaj hoče ... ostalo pa pride samo ... |
||
|
|
||
|
![]()
Dober partner ne pride kar sam od sebe temveč si ga moraš najti. Se moraš zelo potruditi da pritegneš njegovo pozornost (sicer so tudi izjeme ampak taki ne zdržijo dolgo skupaj). Z ženskami se morš pa večinoma samo strinjati, včasih jim moraš ugovarjati da ni kaj narobe pa je na koncu vse v redu
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem se iskanja že zdavnaj naveličal. Raje se družim s kolegi, grem na kakšen sprehod in zdaj ko je poletje na sladoled.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Da si pa že tok obupan si pa nisem mislil. Sej je prav da greš s kolegi ven to ne rečem ampak ne moreš biti cel čas z njimi. Kaj boš recimo počel ko ne boš imel kaj drugega početi? ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Naj bodo punce prijazne in poštene, potem jim bom zaupal.
|
|
|
Značke |
kaj, moti, puncah, vas |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Muslimane v BIH moti božič | Knez | Svet | 21 | 03.01.2007 18:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:00.