|
||
|
![]()
Vprašanja za vse kolesarje
Ej, a pod kolesarskimi hlačami kej noste? ![]() ![]() A si noge brijete? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam gate spodaj, ampak baje pravi kolesarji nimajo nič
![]() Jaz si bom pa nov kolo kupila ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() gate pod kolesarkami??? čak to je skregano z vso logiko, no ![]() noge si brijejo samo profesionalni kolesarji pa sem ter tja kakšen zagrizen rekreativec... meni tudi na kraj pameti ne pride... no ja čeprav bi bilo pa zadnjič, ko sem odletel po tleh kar fino,če ne bi blo kocinc... ampak razen tega, da se je rana celila kakšen dan ali dva dlje ni bilo drugih posledic... iii Katrin, kakšn bicikl pa, če sem lahko tolk firbca ![]() aja kupil sem si čelado, končno, bi rekli nekateri... do sedaj sem se je izogibal kot hudič križa, ker pa zadnje čase folk ne pazi več na kolesarje in nikoli ne veš, kje te bo kakšen zrinil iz ceste... se mi je to zdela pametna poteza ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ne vem še
![]() Da je čelada kul ugotoviš potem, ko ti pri padcu poči ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
seveda nosim pod kolesarskimi hlačami...boxerke. Družinski dragulji morajo biti na varnem
![]() Nog pa si ne brijem...sem naravno kosmat ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz tudi nosim spodaj boksar, da zaščitim mojga boksarja, a ne
![]() Nog si pa še tud nisem obril in jih tud ne nameravam, čeprav se pozna pri zračnem uporu... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Sami amaterji... ni kej ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Mja...KissMe...ne živim v prepričanju da bi to velik vplivalo na zavarovanje spolnih organov, men ni panike it samo v kolesarskih hlačah, ampak s boxarkami dodatno zaščitim winija pred infekcijami, prhladom, ...
![]() Dlak pa ne dam, nek profi pa tud nisem, sam zagrižen amater ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:16.