|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Danes sem ga krstila, z lubčijem sva padla po strmem makedamu
![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() Enivej upam da ni kaj hujšega in da se ti bojo rane čimprej zacelile... kolo pa sej veš: nažalost je tako da mu da šele kakšna praskica tisto žlahtnost ![]() No danes sem bil na Jezerskem, sem šel pogledat kako Gašperji špilajo, in so res odlični... Sam vzpon sem pretenstal brez kakšnih posebnih težav, pri jezeru sem si privoščil hladno pivo pol pa zaradi grozečih oblakov kar hitro obrnil... Nazaj grede sem imel pa veter v prsa in me je bremzalo kot pri norcih... Tako nisem mogel letet več kot 49 na uro ![]() edina posledica: rit mi bo odpadla, hehe |
|
|
|
||
|
![]()
...včeraj enih 20 km....tolk za pokušino.
Madona...ne grem več v nedeljo na bicikl...zjutraj mi je skor na šihtu rit odpadla ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Aldebaran, saj ni hudega, nekaj prask in modric
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj me je spet dobu dež...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ma, letos je obupno vreme za kolesarit. Al je dež, toča, veter, al pa > 35°
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Je pa res, da ko pere, pol te do konca. Veš mašina.
|
|
|
|
||
|
![]()
@Katrin: aha no samo da je vse ok, mislim praskice bodo zginile...
No kar se pa dežja tiče imam pa sam presneto veliko srečo: vedno mu pobegnem, hehe... No ja enkrat me je napralo, ampak to ni bila tura,je bila le krajša vožnja do centra mesta in nazaj... in se mi ni dalo čakat, da se bo zvedrilo, ter sem se odpeljal v najhujšem nalivu domov, hihi... Edino kar je bilo je to, da sem superge sušil ene tri dni, na srečo so bili dnevi topli in primerni za japanke ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa rit boli
![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:59.