|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo!
Odlocil sem se dodelati moje kolo,kar se tice zavor.Trenutno imam V-brake XTR in edino kar se zelim dodati kolesu, so diski kot zavore.Za to spremembo moram zamenjati kar nekaj stvari (peste,diski,rocke,...).Zato bi prosil za pomoc!Razmisljam o komponentah od LX do XT, SRAM,mi nekako ni vsec, v upostev pridejo tudi magura ali juicy.Ker je moj proracun omejen (do 500 eurpu),me tudi zanima kaj se mi bolj splaca,da sestavne dele narocim prek neta ali da vse potrebno prepustim serviserju v trgovini ? Ze vnaprej najlepsa hvala za pomoc. Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa vozis? XC, AM, FR.... ?
A shifterje in zavore imaš ločene ? Jaz ti priporočam Formulo ( k18 ali k24 ). Sem vozil en čas Avid Juicy 5 (podobna cena kot k18) in mi je formula velik bolj všeč (bolj odzivna in močna, greje se majn...)... Kar se pa pest tiče pa si preračunaj če ni boljše, da vzames komplet wheelset... kajti vrjetno boš moral menjati zraven pest še tudi špice (+delo [razen če znaš sam zamenjat piramido, špice, obroč scentrirat...]) in na koncu lahko prideš skoraj na isto ceno. |
|
|
|
||
|
![]()
...enih 20 km...
|
|
|
|
||
|
![]()
XC,samo ne tekmujem,vozim za trening, kar na polno.
kar se dela tice pa se v detalje ne bom spuscal,rajse prepustim strokovnjakom. hvala vseeno za pomoc. lp |
|
|
|
||
|
![]()
No za XC bi bile dobre tudi Avid Juicy 5, pa čim večje rotorje gor (kolko pač dopuščajo vilce), razlike tko ni velike v ceni.
Problem lahko imaš, če nimaš ločenih ročk za menjalnik in zavore (imas kombinirano). Potem moraš kupiti tudi nove ročke za menjalnik. |
|
|
|
||
|
![]()
zopet enih 20 km...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Odločam se za nakup sobnega kolesa ali pa spinerja. Zanima me, če ima kdo izkušnje z Ultimate Bike iz Top shopa??
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() drugače pa - zunaj je zima in jaz sem mojo kolesarsko sezono zaključil. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz. Nimam dolgih hlač in ne maram, da mrzel zrak piha vame.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:46.