|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
No jest sm pa danes uresničil dolgo načrtovani nakup bicikla... hehe, odločil sem se , po posvetu s šefom, za trek bicikel, ki pa bo sestavljen po mojih željah
![]() No moja zverina bo črne barve z modrimi nalepkami ... oprema Deore XT, V-brake zavore, (diskov ne rabim, ker nisem tako divji), 28'' feltne, sprednje vilice z blokado ... kombinirani spd pedali, ... hehe... slikco pripopam, ko ga dobim, kar bo relativno hitro... dobrih 10 dni... potem pa eno hudo kombinirano turo... Po mojem bom kar do Bohinja letel... ravno prav klancev in ravnine... |
|
|
|
||
|
![]()
bemtiš
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mravljinci v rokah se pojavijo takrat, ko imaš preveč teže na rokah, ali pa preveč stiskaš balanco ![]() ![]() drgač pa luštn tistle pecikl ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mah ne no... pa sej nimamo po 3k kmjev v riti... jest jih imam letos švoh 300... tko da ... nisi nič zamudil,hehe...
jah ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz jih imam ene 300 letos za sabo zaenkrat
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
no čak da dobim nov pecikl, pol se pa lahko zmenva in užgeva eno turo, mwuahahah... sicer ne bo ravno fer, ker bo na novem števcu odo=0km, ampak, recimo, da pozabim ego doma, na kavču ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
No dodajam še 25,5 kilometrov k moji odo bilanci... naredil bi jih še več, pa sem se vmes ustavil in starejšemu paru pomagal zamenjati avtomobilsko gumo... in pol mi je cajta zmanjkalo za planirano daljšo turo... pa na enem ovinku bi kmal odletel, še dobro, da nisem imel čelade s seboj, ker bi jo lahko popraskal
![]() ![]() Kondicije je kot listja in trave,... pa še jo nabiram, ... Ne boste verjel, kako se pozna Body pumpo, v smislu nabiranja kondicije in vzdržljivosti... za odsek poti, ki je stalno nmalenkostno napet sem danes porabil 10 minut manj kot ponavadi... Ko pa dobim še nov bicikl s trek gumami, ...pol bo pa veselje, hehe... Kaj pa vi, ste kej kolesarili čez vikend? a ste se raje predajali ledeno hladnemu piru v senci??? aja prej pozabil napisat, da sem na polovici poti ego domov poslal... matr spet so me eni specjalci namahal, ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz opravila 25km, načrtovanih in izvedenih. Ampak vroče je bilo pa za po****it
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
..včeraj +35 km....tako da jih je sedaj preko 700
![]() je pa včeraj popoldne prijetno pihljalo pri nas, tako da je ublažilo vročino. |
|
|
|
||
|
![]()
hehe... mene je pa tam pod hribi že kar malo zeblo... pripeljem iz Preddvora proti Beli in gre tam del poti po senci in ob manjšem potočku... jah moram rečt, da me je prov zeblo...
T-5 dni do novga bicikla, hehe |
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:32.