|
||
|
![]()
Danes samo deset kilometrov, ker sem se na sredi poti tako preklemano zvrnil, da je kar joj...
![]() ![]() No ja sicer mi je pa model v trgovini rekel, da se ne bom navadil spd-jk, dokler vsaj dvakrat ne ogrebem po tleh... heheh... |
|
|
|
||
|
![]()
Je pa verjetno precej zabaven prizor
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Ko ti pa ketna pade dol na 20-odstotnem klancu (al pa če avto pred tabo v trenutku obstane na mestu) in brez panike reagiraš tako hitro, da nisi niti blizu padca... potem pa že obvladuješ. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
kako pa ti lahko ketna pade dol na 20% klancu?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne bi vedel (= samo ugibam, da je bil šalter nevedoč (mogoče zarad kakega udarca) prestavljen bolj v levo), ampak zgodilo se je že...
|
|
|
|
||
|
![]()
20% klanec??!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja. Jaz zmeri upam, da bo kratek.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
,,,danes relacija do Limbuša (MB) in nazaj (pa še vmes en mali krog). Vsega skupaj 82 km.
Ne grem pa več te relacije....enostavno je preveč prometa in prevelika gneča. Kaj je s tistim Krvavcem.....koliko km je od vznožja do vrha? Da vidim, če se mi splača sploh iti ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
km ni prav veliko je pa zadeva kar solidno napeta, sam sem ga brez počitka (razen obveznega pri Ambrožu) ponavad zmogu šele septembra, smo pa štartal iz Kr. pa na Zvoh moraš probat pribrcat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:33.