|
||
|
![]()
Nisem vedel, kam naj dam to temo, pa sem jo za vsak skučaj dal kar sem.
V glavnem, zanima me, če kdo od spoštovanih forumašev slučajno ve, kako se imenuje satelit, ki so ga pred dolgo dolgo časa poslali v vesolje, vseboval pa je splošne podatke o planetu zemlja in človeštvu. Hvala za trud. LP |
|
|
|
||
|
![]()
@hallenbeck, a misliš tole http://en.wikipedia.org/wiki/Pioneer_10
|
|
|
|
||
|
![]()
Nujno bi potreboval molitev za krst mošta. Če ima kdo kakšno šaljivo molitev, bi prosil če jo lahko objavi na tem forumu. Potrebujem jo do sobote
![]() Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Našla tole bom pa še malo pobrskala
SV. MARTIN Oj, preljubi svet’ Martin! Ti krstitelj naših vin. V naši kleti ti si čaral, iz mošta vino si pričaral. Vino v sodih se bistri, v glavah pa spomin temni. Naj bo dobro še tako, često nam povzroča zlo. Res, da vino je prehrana, vendar naj ne bo vsakdanja! Le občasno ga zavžimo, da vso pamet ne zgubimo. Vinček, vinček zlati moj, bodi milosten z menoj! Nikar preveč me ne kaznuj, le dobro voljo mi daruj! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pršu je, pršu sveti Martin, On ga je krstil, jest ga bom pil. Kume moj dragi, zdaj se napi, dugo ga ne boš, zda se navži… najdem še kaj, potem ko bo več časa ... |
|
|
|
||
|
![]()
Sploh ne veste kako ste mi pomagala HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Menda naj bi se prek satelita lahko spremljali programi POP TV in A Kanala. Ali kdo ve kaj povedati na katerem satelitu , frekvenca, polarizacija, kodiranje (ali je viaccess, kot TV Slovenija)? Sem v tujini in bi si razen nacionalke rada ogledala tudi drugo slovensko TV ponudbo.
Pa lepe božične in novoletne praznike vam želim. ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
torej zanima me ce kdo ve ker me je cist zbegalo sem slišal da se pac tista sredstva katerih je glavni svetlobni efekt in ne pol uporabla skozi celo leto do 10h petarde pa samo od 26.12 do 2.1 ...zanima me ali je to res pa se kaksen link za dokaz...
LP P.S. ne vem ali sem uvrstil temo v tapravo kategorijo če nism me prosim upozorte |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Pa tule
http://www.totaltv.tv/slo/ |
|
|
Značke |
3suisses, balkona, info, informacije, kaj, kartica, katera, kratka, okrasne, pomeni, tablice, vhs, vprašanja, zasteklitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
kratka vprašanja, nasveti, predavanja ... | kalin | Gospodarstvo | 176 | 29.10.2009 20:39 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 13:43 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:24.