|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Približno leto dni uporabljam Trio paket, linija 1M, in mi je bolj ali manj laufalo vse spejemljivo. Ko se podpisoval pogodbo za Trio paket, sem izrecno vprašal, če greta 2. televiziji skozi ..... in so mi zatrdili, da brez problema...
No letos sem si pa probal omisliti 2. televizijo; in glej takoj problemi... Na številko 080 ... so mi svetovali naj grem preko internet vmesnika in tam samo označim 2 TV aparata in to je to...... Takoj sem naletel na problem, ker ko sem hotel vpisati podatke o obstoječem sistemu, mi je bilo sporočeno da to trenutno še ni možno izvesti, da me bodo obvestili kdaj bo možno... ( Trio uporabljam že eno leto.... Siol storitve pa od leta 2002... ) .... Potem sem se oglasil v Mobitel centru in tudi tam niso vedeli nič povedati... rekli mi so da bodo poslali na center mail in da me bodo obvestili kako in kaj..... Čez teden dni me kliče uslužbenka, da mi bodo zadevo uredili in da naj pričakujem SMS o vklopu.... minilo je 14 dni, pa nobenega odziva.... grem slučajno pogledat na internet vmesnik in glej; tam piše da imam v uporabi 2. TV-ja....... ok, probam si pri prijatelju sposodit Sagem in probam priključiti..... v kolikor imam priklopljeno eno televizijo, laufa normalno.... ko pa priključim drugega, se sinhronizira, potem pa se slika na obeh pojavi v kockastem stanju in se po cca 6-7 sec malce kocke premaknejo...skratka, ne da se gledat...ko odklopim dodatni komunikator, pa prvo TV začne noramlno delat...... če ima kdo možnost mi naj prosim preveri kako je z tem in z kakim sistemom mi kodirajo sliko.... oz. kaj bi lahko bilo sploh narobe...komunikatorja sta oba izpravna, ker laufata vsak zase dobro .... uporabniško ime : ***** za morebitne informacije se že vnaprej zahvaljujem .... lp |
|
|
|
||
|
![]()
dejansko imate že vklopljeni 2 televiziji, ste se v prijateljev komunikator prijavili s svojimi podatki?
če se niste je potem to razlog da siol tv ni delal na obeh televizijh hkrati. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Bom še to poizkusil in bom poročal... hvala |
||
|
|
||
|
![]()
pri vklopu drži 5 sekund gumb za vklop in se ti bo komunikator resetiral.
|
|
|
|
||
|
![]()
Da ne bom odpiral nove teme si bom kar tole izposodil. 10.2 sem naročil 2. kanal za TV in do danes mi ga še niso vklopili. Na forumi pa sem zasledil, da so nekomu vklopili 2. kanal že v enem dnevu. Zanima me, če bi mi lahko kd od agentov kaj pripomogel, da bi se čimprej vklopil ta 2. kanal?
|
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj imam občutek, da se bodo kmalu začeli zaračunavati tejle dodatni tv kanali?
Še posebej, če mislijo spustit HD na baker... |
|
|
|
||
|
![]()
Ja normalno da boš moral doplačat HD kanale če jih boš dobil na bakru,saj so tudi na optiki za doplačilo edino sloHD se ne bo dodatno računal.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Meni so v preteklosti vselej pomagali. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
kanala, vklop |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
ime kanala na mIRC-u | Michael | Druženje | 1 | 09.03.2010 21:23 |
Aktiviranje dodatnega kanala za siol TV | Svedr | SiOL TV | 48 | 27.01.2010 16:34 |
Čakanje na vklop paketa trio? | MK84 | O storitvah | 4 | 19.12.2008 17:51 |
Ne morem aktivirati 2. TV kanala | mrky | Tehnična pomoč | 8 | 11.11.2008 08:37 |
2 kanala TV - Razlicni verziji? | loveR | SiOL TV | 2 | 28.12.2007 00:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:32.