|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni !
Imam AV BitDefender, od SiOLa, registriran do drugega leta, pa mi vseeno javlja da AV ni nameščen, kot je razvidno iz slike. Zakaj se buni ta moj XPjek ? Zato, ker ga je Microsoft delal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Je pa še nekaj, AV se mi normalno updejta, to se pravi da dela, samo, če se pa z mausom gor zapeljem, pa mi naredi to, kar je na tej sliki ![]() ![]() ![]() Zakaj napiše , da je disable, če pa ni res, ker mo normalno vse dela in preglejuje pošto itd. ..? |
|
|
|
||
|
![]()
Za tvojo prvo težavo enostavno pojdi v varnostno središče in odkljukaj vse tri opcije opozoril in si zmagu...ker roko na srce so itk sam šrot tista opozorila
![]() Za tvojo drugo težavo pa žal ne vem , ker sam ne uporabljam tega AV programa. |
|
|
|
||
|
![]()
Uporabljam bitdefender in čist lepo deluje na XP-jih. Vklopi vse možnosti AV, FW, SPAM ... in mogoče še kaj, ne vem katero verzijo BITDEFENDER-ja imaš.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne zažene se ti pravilno. To je tudi mene delal. Še enkrat ga inštaliral al pa samo zaženi inštalacijo pa daj repair.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To ti javlja windows požarni zid. Probi ga onemogočit.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mam BitDefender10, pa Windowsi zaznajo AV. Mam izklopljen požarni zid Windowsov in vklopljen Security center.
Če ne bo šlo, potem: Izklopi SECURITY CENTER. -START==>ZAŽENI==>MSCONFIG -jeziček STORITVE -odkljukaj SECURITY CENTER Mislim, da na Updajte to ne vpliva. |
|
|
|
||
|
![]()
požarni zid pusti pri miru (še posebej,če nimaš nameščnega kakega drugega)
vzrok je v avtomatskih posodobitvah tam ti najbrž piše,da protivirusna zaščita ni nameščena poišči vrstico,kjer piše,da uporabnik oz.program sam izbere (upravlja) časovni interval za posodobitev av programa...in jo potrdi... to je vse.... |
|
|
Značke |
bitdefender, opozorilo, varnostno |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 22:44 |
SiOL TV in opozorilo na tv-ju | m.i.h.a | Tehnična pomoč | 2 | 13.05.2007 01:11 |
Opozorilo!!! | Faust | Ljubezen in spolnost | 0 | 03.10.2006 07:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:21.