|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Saj tu imam potrjeno, da sam program avtomatsko posodablja, če si to mislil. ! [IMG] ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Mislil je na avtomatske posodobitve Bitdefenderja ne pa Windowsa. Avtomatske posodobitve Windowsa nimajo veze z Bitdefenderjem. Poglej, če maš omogočene avtomatske posodobitve v Bitdefenderju.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
@abc:
Nima se smisla preveč zafrkavat s tem, ker itak ni nič narobe, če ti windowsi ne zaznajo pravilno teh zadev. Preber moj prvi post in stori, kar tam piše. |
|
|
|
||
|
![]()
zakaj si pa ne nalozis verzije 10 (2008 je prevec zbugana) ??
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem.. pr meni se je nekajkrat zgodilo, ko nalagam okna na razlicne racunalnike, da po namestitvi kaksnega nod32 okna se zmeraj tezijo, da niso zaznala protivirusne zascite,.. in ko sem po nekaj reinstalih AVja uscagav sem pac pol oznacil, da bo AV nadzoroval uporabnik, ker v praksi je pa cist normalno delal in se updejtal itd,...
|
|
|
|
||
|
![]()
pa tist k winsi opozarjajo ni nc, oni ne postekajo da je druga zascita na kompu in se jim zdi da ni...pac hrosc na winsih. drgac men varnostni paket 2008 super dela.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na kljukice je treba pazit pa vse dela normalno.
|
|
|
Značke |
bitdefender, opozorilo, varnostno |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 22:44 |
SiOL TV in opozorilo na tv-ju | m.i.h.a | Tehnična pomoč | 2 | 13.05.2007 01:11 |
Opozorilo!!! | Faust | Ljubezen in spolnost | 0 | 03.10.2006 07:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:54.