|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spušča v čtivo se mi rane mladosti in dvomi v izvir moje učenosti??? Bom sapo zadržal odlaufal kak krog če bi takoj, iz afekta... deklič, pomagaj ti Bog ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
o ne! o joj! o šmentana muha!
no, saj, včasih prevroče se skuha... čisto narobe si me razumel, pa take si ostre tu zdaj mi napel. jaz sem te iskreno samo pohvalila, ni šans, nisem nikdar, nikoli dvomila vate, predragi, ali v tvojo modrost... moja vera je trdna kot kamenkost! (res ne, no, obljubim, res ne, saj priznam! bilo ni sarkazma! no, naj ne bo te sram...) |
|
|
|
||
|
![]()
Lepo so vzgojili te oča in mati
le moškim verjeti, ni treba se bati če reče, da pazil bo, bo ziher tako pa tudi, če malo bi mu ušlo ON vedno je moder čeprav od vina plav zgodovina spreminja se če ON tako prav' ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
vsekakor, saj kimam,
pripombe pač nimam, vedno se strinjam... sicer pa zmenila in vse pogovorila se bova... bom mila ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Uporabljaj "dush bad", ne mila,
ko boš me umila mazilila kožo in duh prav tako ![]() ![]() ![]() Jutranja ura je kriva ki glavobol mi razkriva da Prešeren v grobu še ploskal ne bo... |
|
|
|
||
|
![]()
pa, dragi, saj vem,
in sploh ni problem, da gdaj ti nagaja sicer očetnjava besed inu rim... sej vem... ne bit fin... je meni čist jasno, povem vedno glasno: nihče ni popolen ![]() vprašanje je sam', al' minus je ogromen... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj minus, deklina,
je vse sama milina od čiste popolnosti sveti se vse In ni ga junaka ki me sname z oblaka če sem se odločil tako pač to je ![]() aufbix |
|
|
|
||
|
![]()
kaj naj še rečem,
da se spet ne opečem, kako naj se izmažem, da se ne umažem? glej, mowgli mi dragi... ne... popravek... predragi! saj vse je lepo, če misliš tako... eh ne... čakaj znova... mah, o tem zdaj ne bova, če pravš, da s' popolen, pa naj ti bo, ben? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne bova zdaj o tem
vse štima, stoji če toča spet pride se pa v Patrio skrij |
|
|
|
||
|
![]()
oh, me ne skrbi,
te toča grozi, če prihaja neurje in vse gozne ujme - zaupam državi, tej očetnjavi, da var'je me vedno, hčero sebe vredno! |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:42.