|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kaj je spet to : AMBIENT EXTRA ? Je to kot separe v nočnem lokalu ali kaj ?
SIOL si izmišljuje vedno nove finte da bi čim več pokasirali.Na mojem zadnjem računu piše : Priključnina-Ambient-EXTRA 10€ brez DDV in nikjer nobenih informacij tako kot ponavadi.Vsak mesec je več za plačat,tako da je sedaj višina plačila 62,97€.Se pravi da lahko vsak mesec pričakuješ da bodo kaj novega pogruntali.To ni uporabnikom prijazno poslovanje. P.S. Sem pogruntal kaj je to in sem tudi sam kriv ker sem naročil DEMO HD za 12€,samo tega se ne da nikjer odjavit in v TV plus meniju ne piše ambient,ampak samo demo in brezplačno,čeprav v SIOL navodilih-podpori piše dobesedno ambient.Mislim da bi bilo prav če bi SIOL v navodilih za uporabo TV plus napisal tako kot je res v meniju in ne si izmišljuje omembe ki jih sploh ni. Ne vem ali je to mesečna naročnina ali samo enkratno. Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
V bistvu sem jaz naredil isto napako. Hotel sem pogledat ta DEMO akvarij ali ogenj ali kaj ze ponujajo pod demo in kar naenkrat sem naročen na demo vsebine za 24 mesecev!!!!!!
Nikjer pa ne piše da bi se dalo to odjavit! Mislim, da je to samo spet ena pokvarjena finta od siola. Koliko bom dobil za plačat ob položnici še ne vem ker se je to pripetilo prejšnji teden! Če kdo kaj ve bi prosil za informacije? |
|
|
|
||
|
![]()
Meni so pojasnili na 0808000 da je to samo enkratno 12€.Odjaviš pa lahko samo pismeno.
Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
Tukaj je nekaj zelo nelogičnega...
Kako lahko odjaviš, če je zadeva enkratna? |
|
|
|
||
|
![]()
Pred enim tednom sem tudi jaz poskušal Demo
![]() Demo je povsod DEMO in ni plačljiv, vsaj tako bi moralo biti. Nikjer te tudi ne obvesti, da je zadeva plačljiva. Me prav zanima naslednji račun, kadar pride, bo še zanimivo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Takoj kontaktirat Urad za varstvo potrošnikov!
|
|
|
|
||
|
![]()
Imate prav,tu so res neka "mutna posla".Meni so zaračunali 12€ čeprav piše v tv plus vmesniku v menuju demo in brezplačno za en mesec.O ambientu ni ne duha ne sluha,čeprav na straneh SIOL-a za pomoč prikazuje ambient in cena 12€.Oglejte si ta link: http://www.siol.net/pomoc/nastavitve...a.aspx#ambient
Dajmo odgovorni za SIOL pojasnite to neumnost ! Jaz bom zahteval da mi vrnejo 12€. Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem tudi poizkusil ta demo in nikjer ni pisalo da gre za placljive vsebine. Mimogrede, na servisnih straneh ne najdem prav nicesar o ambientu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem ali ne znaš čitat janezpesec1,jaz sem napisal na strani za pomoč in ne na servisni strani.Enostavno klikni na link ki sem ga navedel,pa ti bo vse jasno.
Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
"DEMO" ambient je brezplačen....drugače ne bi bil demo.
![]() @robida: predvidevam, da si se naročil na Ambient, kar pomeni da plačaš enkratni znesek 12€, Ambient pa lahko spremljaš sedaj nadaljnih 6 mesecev. Reklamacija? Ne vidim smisla, ker je pri naročilu samem dovoj "safeguardov" da ne moreš po pomoti naročiti.... Link, ki je bil prilepljen malo višje opisuje postopek naročitve Ambienta na splošno...ne pa navodila za ogled demo-a. |
|
|
![]() |
Značke |
ambient, extra, priključnina |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
Ambient TV | janezpesec1 | SiOL TV | 1 | 06.06.2008 08:42 |
Kam je šla Velika Britanija? | Mihey | Tehnična pomoč | 7 | 02.12.2006 12:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:28.