|
||
|
![]()
pozdravljeni,
že večkrat sem poskušala testirati linijo in na testih več ko 12mega ne doseže download, upload pa več kot 8 mega. Probala sem tudi test z vašo datoteko in več kot 1,7mb ne doseže. Nimam prižgane tv in niti nobenega torrenta. Torrente pa mi več kot 800 kb ne vleče. Upam, da nism preveč zakomplicirala, hvala za pomoč lp Marina |
|
|
|
||
|
![]()
Kolikšno hitrost v downloadu pa dobiš, če greš na http://file.siol.net in imaš 4 sočasne dolpotege tiste datoteke?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kakšne 4 dolpotege moram imeti?Nisem prov razumela vprašanje
|
|
|
|
||
|
![]()
Naenkrat 4x downloadaj (nalagaj, dolgopoteguj) datoteko iz file.siol.net (desni gumb, shrani kot ... in shrani nekam na disk - 4x v pol minute). Nato pa v večih trenutkih seštej vse 4 vrednosti (od vseh 4 downloadov) in poročaj o rezultatu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vsekakor ti pa predlagam uporabo FDMja. Za siol skoraj obvezna zadeva ce ces izkoriscat maximalni download iz tujine. Deluje 95% na vseh filsah in zna iskati mirrore samodejno.
http://www.freedownloadmanager.org/ |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kaj ti si na optiki?
|
|
|
|
||
|
![]()
na optiki 20/20 sem, ja...drugače ne bi dal pod to temo
|
|
|
|
||
|
![]()
po mojem trenutno obstaja en connectivity problem (mogoce pri siolu, mogoce pa ne, mogoce kak vecji isp v tujini)
imam sicer vdsl: omenjena speed test se mi pocasi nalozi, nekatere strani pa se trenutno nocejo nalozit aja nekatere stvari pa delujejo na maximumu |
|
|
|
||
|
![]()
Če bo komu kaj pomagalo, sam sem delal test na strani speedtest in mi je stalno kazalo Uload: nekje 20Mbit Dload: 16Mbit. In ker sem gnjavil tolko časa, da sem dobil nekoga na 0801000 ki dejansko nekaj ve o tem, sem uspel zadevo rešiti. Torej, test sem izvajal preko wirelessa in nekak router ne spravi skozi te hitrosti... ko mi je "pomočnik" predlagal da naj poskusim direktno s kablom je zadeva špilala 100/uro... celo malo več
![]() ![]() lp |
|
|
![]() |
Značke |
20 or 20, hitrost, optiki |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Hitrost interneta | zajec14 | Tehnična pomoč | 3 | 12.02.2009 22:32 |
spremenljiva upload hitrost pošiljanja e-mailov | ijas | Tehnična pomoč | 14 | 26.08.2008 23:33 |
Ista hitrost kot prej, siol tv ne dela.. | Mitoo | Tehnična pomoč | 3 | 27.05.2008 15:00 |
Sprememba hitrosti na optiki? | tumbo | O storitvah | 8 | 15.11.2007 07:39 |
[Matematična naloga] Polž in elastika | Neuromancer | Znanost in okolje | 52 | 13.10.2006 13:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:27.