|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hi,
Vem da je bilo ze marsikaj napisanega na to temo, od izolir traka do ... Ampak vseeno, so mi na siolu dolzni zamenjat stb ali ne, ker tega nedelovanja imam preko glave, (sem ga nesu na MC pa ga je neki probal 5 min pa je itak da delal) doma pa nikakor...kak predlog ideja? Ali je bolje da kupim univerzalen dalijinec (tega logitecha al pa kakega philipsa) tv je philips lcd serija7. Lepa hvala za odgovore. |
|
|
|
||
|
![]()
Na MC lahko dobiš komunikator "za test" (mislim da skupaj z daljincem). Če ne bo težav s testnim, potem ti bodo morali dati komunikator na servis.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tilen kdaj boste dodali ŠPORTKLUB na Sioltv? lep pozdrav
|
|
|
|
||
|
![]()
Žal tega ne vem. Če bi vedel, bi z veseljem napisal.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
hvala |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tudi s Harmony 555 verjetno ne bo bolje.Vsaj pri meni ni (Panasonic plasma). Problem je v sprejemu IR na STB in ne v oddajanju IR snopa daljinca. Pač ekran pri nekaterih modelih seva in temu ta ceneni Sagem ni kos. |
||
|
|
||
|
![]()
Kr vztrajaj pa povej, da so te iz tehnične pomoči poslali in rekli, da naj ti dajo en komunikator za test.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene zanima kdo je 'ustvaril' tale daljinec, ker je totalno slab. Tipka za vklop in izklop je pol centimetra visok 'hrib' in sm ga že velikokrat ponesreč pritisnil, da ne omenim kolko časa pol traja da se vse skupaj nazaj prižge
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imate še kakšen nasvet zame? Jaz imam enako težavo da mi daljinec ne dela pri siol box s. Vse skupaj je staro 2 meseca, in sem totalno razočaran, saj mi tudi MC center ni ravno blizu. Kaj naj naredim ?
|
|
|
![]() |
Značke |
daljinec, dela, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave s siol TV in siol telefonom | Tadejgg | Tehnična pomoč | 4 | 07.07.2009 21:36 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
Daljinec za SiOL TV in zamenjava baterije | andper | SiOL TV | 4 | 12.02.2007 09:00 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:28.