|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
SiOL BOX S daljinec nasvet ( mogoče še komu pride prav). Jaz sem dal svoj SIOL BOX S ležat na polico ( vodoravno) in tako, da s svojim položajem diagonalno gleda proti meni in glej daljinec dela v redu. Pred tem je bil lično, pravilno, pravokotno postavljen na polici in daljinec je delal iz kuhinje, kjer me ni bilo. Očitno so zakonitosti sprejem – oddaja RF signala povsem drugačne kot IR, kjer si usmerjal snop proti sprejemniku.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sam sebe popravljam : " in glej daljinec OBČASNO dela. Ma sigurno kdo od SiOL agentov doma uporablja SiOL BOX S, pa da je z daljincem oddaljen vsaj 3m in naj pove kako deluje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Kar se tiče daljinskega upravljalnika če vam dela težavo in ga je potrebno uparit večkrat na dan, vam priporočam, da se z njim obrnete na najbližji telekomov center. S seboj vzameite in daljinski upravljalnik in box kot samo napravo in napajalnik od boxa, seveda pa tudi garanciski list. Tam bodo dali box na servis v zameno pa dobite nadomestnega za toliko časa. Lep pozdrav Jure |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi nadomestni Siol Box S ne deluje prav tako nič bolje kot moj? Torej kako naprej?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Moj SiOL BOX S trenutno leži na polici vodoravno, pod določnim kotom z diagonalo obrnjen proti moji sedežni. Kot sem že omenil očitno RF sprejem (antena - antena) ima svoje zakonitosti in odboje od sten. Če boxa nihče ne premika iz mojega kota daljinec dela, žena nasproti pa že opleta z roko, da prestavi program. Problem je ko se briše prah in premakne box. Ne verjamem, da je možna programska rešitev box-a.
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni ta SIOL BOX ni niti malo všeč nobene tipke nimaš gor nobenega ekrana nič vse elektronske naprave imajo LCD od radijev, DVD, VCR, itd itd (tudi stare po 20 let). in SIOL BOX nima nič nevem kako ste lahko dali niti v prodajo tako kišto! Večkrat previjem nazaj in gledam oddaje ampak vedno moram prej upalit TV, da vidim na katerem kanalu je, če bi bil ekran bi samo pritisnil in konec ko bi prišel domov bi previl nazaj... Pa tudi vedel bi na katerem kanalu je ali je TV vključen ali ne sedaj ne vidiš nič!
Tipka za glastnost ste jo spet spremenili no ja že veiko časa nazaj, da če držiš ali... da glastnost na tiho koliko krat se mi je glastnost nastavila na tiho ali na glasno čeprav tega nisem želel. Prej je bilo 100% boljše ko si imel posebi tipko za mute! Vedno slabše je! Bolj kot je novo slabše je! poglejte star komunikator si imel gor tipke za programe, glastnost + LCD ta nov komunikator nima nič! |
|
|
|
||
|
![]()
Tisti, ki imate SiOL BOX S in spodnji daljinski upravljalec in imate težave z delovanjem upravljalca, stopite v najbližji Telekomov center, kjer vam bodo opremo zamenjali in vam dali novi daljinski upravljalec. Napajalnika, omrežnega kabla in ostalih kablov ni treba prinesti.
Seboj imejte garancijski list, SiOL box S in daljinski upravljalec! ![]() LP Jure |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa če imaš BOX?
Jaz moram vsaj 1x na mesec krvit/zvijat jezičke oz kontakte od baterij. |
|
|
![]() |
Značke |
daljinec, dela, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave s siol TV in siol telefonom | Tadejgg | Tehnična pomoč | 4 | 07.07.2009 21:36 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
Daljinec za SiOL TV in zamenjava baterije | andper | SiOL TV | 4 | 12.02.2007 09:00 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:38.