|
||
|
![]()
Zadnji teden opažam, da povezava z internetom "pride in gre". 5 minut mi povezava dela, nato pa mi povezava "izgine" in mi strani na internetu sploh ne naloži.
Rešitve? |
|
|
|
||
|
![]()
enak problem je pri nas, večkrat dnevno se prekine povezava, možno je da nagaja modem...
|
|
|
|
||
|
![]()
Prva stvar poizkusita (če še nista) resetirat modem, pol minute iz elektrike in nazaj pa bo. Naslednja stvar poglejta ali modem mogoče izgublja sinhronizacijo (broadband lučka).
Naslednja stvar ZS agentu 080 Tehnična pomoč in tam opišita problem. |
|
|
|
||
|
![]()
To je nekaj normalnega na teh bakrenih kablih pri tej pasji vrocini ko se specifikacije bakra poslabsajo.
To se mi je zadno leto dogajalo tudi ko sem mel paket na limitu. V hisi nisem mogo vzpostaviti povezave med 6:00-4:00 vjutro ce je slucajno povezava padla takrat. Lahko sem pa vzel modem in sel cisto do stenske fticnice. Tam se mi je ponavadi povezal, teh 10 metrov po hisi pa ni zmogel vec. Best guess je. Potrebno bo znizati sinhronizacijo vsej za ta vroci mesec. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Glede prekinitev na liniji nam pošljite na ZS uporabniško ime in bomo podrobneje preverili kaj je vzrok tem težavam.
|
|
|
![]() |
Značke |
gre, povezava, pride |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nestabilna povezava | srolih | Tehnična pomoč | 5 | 04.06.2010 19:49 |
Internet povezava v Windows 7 | Alef | Računalništvo in internet | 5 | 08.12.2009 09:59 |
brezžična povezava z sinope 568 | dule41 | Tehnična pomoč | 9 | 04.06.2009 21:19 |
Povezava Z Internetom - Nastavitve | pensa | Računalništvo in internet | 5 | 28.07.2008 21:32 |
Bush pride junija v Slovenijo | Irina | Slovenija | 108 | 19.06.2008 23:36 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:51.