|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
To je bolj konkurenca iPadu kot telefonom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni je tudi od teh, ki jih omenjate, najbolj Samsung Galaxy. Ne vem, Blackberry je bil tolko časa "in", da se mi ni tako simpatičen.
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz sem ga imel, LG Cookie... touch se pri meni ni obnesel, ker ga prevec rabim v avtu. Na mizi ok, sicer pa... ne maram jih
|
|
|
|
||
|
![]()
Da. Vendar rabiš čas da se navadiš. Pisanje med vožnjo ali pri teku pa pozabi.
|
|
|
|
||
|
![]()
LG Cookie je pač krep. Touch screen ni touch screen tako kot avto ni avto. Pri Samsung Galaxy S in pri iPhonu je odličen, pri Cookiju za drek.
|
|
|
|
||
|
![]()
To je v razvoju že desetletja. Eni ljudje s podobno tehnologijo danes vidijo, pa so sicer slepi.
Ampak daleč od tega, da bi kmalu izpodrinilo touchscreen. Nismo še tam. Nihče ne zna napovedati kdaj bomo. Vsekakor pa ne jutri. Mogoče pojutrišnjem. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Telefon je letel v sobi iz enega kota v drug kot in seveda je šel ekran po gobe, če ga želim zamenjati, je potrebno zamenjati celotno sprednjo stran, kjer je tudi (recimo temu) matična plošča in zato je cena zamenjave zaradi ekrana namesto max. 60 EUR poskočila na 160 €. No kar se tiče touch screenov, trenutno uporabljam telefon s touchom pa mi ni všeč. Ironično sem tudi pred tem imel mobitel, ki je imel ekran na dotik in pod ekranom tudi klasično tipkovnico, menil sem, da je tehnologija napredovala, pa ni dosti. Morda je res iPhone tisti, ki me je najbolj ubogal, kar se tiče mobilnikov z ekranom na dotik. Tako sem prišel do zaključka da predsem za take, ki imajo malce bolj krompirjaste prste, touch screene odsvetujem. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
screen, telefon, touch |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
telefon ne deluje | Sirko | SiOL telefonija | 21 | 27.09.2009 22:28 |
Telefon ne dela - Trio | Zmavc | SiOL telefonija | 8 | 09.07.2009 12:40 |
Telefon se ne poveže! | gabrouc | SiOL telefonija | 2 | 30.03.2009 19:31 |
analogni telefon za sinope | madona93 | O storitvah | 8 | 08.04.2008 10:04 |
touch screen | Guliwer | Računalništvo in internet | 2 | 01.03.2008 17:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:04.